Szaddám a videómegosztókon

A kivégzést bemutató hivatalos és nem hivatalos felvétel is tartja magát - napokkal az esemény után is -  a nagy videómegosztókon. A Dailymotion vagy a YouTube kint is hagyta a különböző felvételeket.

És megint egyértelművé vált, hogy a Revver, a Metacafe vagy a Google Video picit más közönséghez kíván szólni. Bár náluk is meg-megjelentek ezek a videók, a közönség vagy a szerkesztők nem emelték ki a videóanyagot. Nem is ragadt meg a toplistákon.

(Idehaza a Videobombon éppen most még a második a heti összesítésben a sok erotikus videó között. A Videán nincs a top 20-ban, mint ahogy a Videoplayeren vagy a Freevlogon sincs.)

A felvételt magát nyilván mindenki látta többször is a tévében meg a hírszájtokon. Ezért már az is meglepő, hogy ennyien nézik meg újra és újra a videómegosztókon. Hát az még milyen meglepő, hogy a torrentszájtokon is extrém népszerű a kivégzéses anyag. Az IsoHunton például lazán beelőzött mindent és mindenkit a "Saddam" keresőkifejezés. Későn érkezők? Antiyoutuberek? Torrentaddiktok?
Címkék: bulvár videó videómegosztók
2007.01.04. 00:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én pl. nem láttam még sehol se. nem is biztos, hogy megnézem - legalábbis pont most tuti nem. esetleg a kérdéseidhez odaírhatjuk: ceaucescukivégzés-undorosak?
vagy nemtom...

Kevés helyen mutatják végig az akasztást. Youtube-on pl. szinte képtelenség olyan videót találni, amelyik nem csak a kötél nyakba tételét mutatja.