Virtuális séták a nyaralásomon

Az odáig rendben van, hogy képeinket, legalábbis egy részüket, megosztjuk másokkal a weben. De hajlandóak lennénk-e ennél többre is? Bizony, vannak, akik szerint önmagában nem buli csupán feltölteni, vágatlanul a képeinket a webre. Meséljünk történeteket a fotókkal. Az sokkal érdekesebb.

A Mapwing abból indul ki, hogy értelmes dolog képeinket virtual tourokba rendezni. Megmutatni egy térképen, hogy honnan is fotóztuk az adott képet. Vagy még tovább: körbefotózni egy adott témát, és felfedni az összefüggéseket.

Vagy a másik oldalról nézve: a digitális fotózás korában úgyis ránk marad egy csomó azonos témáról szóló kép. Na egy virtuális sétában azonban mindegyiknek helye és értelme lehet.

Ez a szolgáltató varázsló segítségével vezet minket végig a lépéseken, és mutatja meg, hogy virtuális sétákat bárki tud csinálni saját képeiből.  Lássuk be, nem egy tömegszolgáltatásról van szó, de kétségtelen, hogy nem árt ismerni legalább egy ilyen szájtot.

A jobb élmény miatt azok szeretni fogják, akik hajlandóak saját képeik webre komponálásával a feltöltési időn túl még egy kicsit foglalkozni.
Címkék: képmegosztók
2007.01.12. 21:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.