Kávéhoz: ócsított Skype és egyebek

Így a hét második végére kevesebb időnk maradt blogolásra. De ez persze megintcsak azt fogja eredményezni, hogy hét végén ismét ráteszünk pár lapáttal, és bejegyzések tömegeit fogjuk ráönteni a kedves hét-végén-is-minket olvasókra.

Amíg nincs hétvége, addig levelesládánkból szemezgetünk. Egyik olvasónk hívta fel még tegnap a figyelmünket a Skype-pal kapcsolatos változásokra. Így például, hogy a SkypOut használatakor ezentúl kapcsolási díjat kell majd fizetni. Pontosabban: a Skpye Pro csomag keretében lehetőség lesz a percdíj-alapú fizetés helyett a kapcsolási díjra váltani. Mely elvileg költséghatékonyabb lesz a felhasználónak. (A közlemény szerint egyelőre a Pro prémiumcsomag idehaza nem lesz elérhető.)

Viszont csökkennek a vezetékes irányba a percdíjak:
The first phase of the SkypeOut pricing structure, effective from 13.00 CET on Thursday January 18th 2007, includes a reduction in global dialing rates to 0.017 € per minute for: Czech Republic (including Prague), Guam, Hungary (including Budapest), Israel (including Jerusalem), Luxembourg, Malaysia (including Kuala Lumpur), Puerto Rico and both Alaska and Hawaii in the United States.
Küldjetek infókat, első tapasztalatokat, skyperek!

Sajnos jelenleg technikai okokból nem tudunk Venice Joost meghívót küldeni. Szóval hét végén ugyanitt. Reggel, délben, este, éjjel.
Címkék: voip skype
2007.01.19. 15:45. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.