A nap Google-hoaxa? igen/nem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez tényleg nagyon lol:)
tegye a szívére mindneki a kezét: ki nem próbálta meg?
Én! Mert tudom, hogy az ilyen tartalmak erkölcstelenek, mert a szegény TV-társaságoktól veszik el a bevételt :DDDDDD
ha megnezitek a masodik videot, kimerevitve lehet latni az url-t, amire azt szeretne hitetni, hogy atmegy: tv.google.com/television/, de ha jol megnezitek ez nem az address barban van, hanem a tabon.

nekem ugy tunik, hogy a masodik video osszevagott, annal a resznel, amikor raklikkel nem latszik, hogy popup ablak jonne be, holott amikor kizoomol a kamera, lathato, hogy mar van egy ablak az aktualis bongeszo alatt.

aranyos azert.
www.fatalfarm.com - ez a cég csinálta, csináltam már rövidfilmeket, meg nem rendelt reklámokat...

persze ez nem jelent semmit. bár szép volna ha igaz volna.
nem én csináltam, hanem a fatal farm... :D
hh: én nem próbálkoztam meg vele!:P mert ha tényleg létezne, annyi lenne a torrentszájtoknak...:'( én mag azt nem szeretném!:D:D:D
ezek hülyék! nekem 41. próbálkozásra sikerült. 41.-re! ha kicsit türelmetlenebb vagyok, még azt hiszem fake. nade megyek filmet nézni.
Hát azért nem teljesen. Mire magyar szinkronnal is elérhető lenne valami... Amúgy meg minek kéne torrent, meg minden, amikor online is megnézheted, amikor csak akarod ingyen és még a winyót sem terheli. Ahogy nő a sávszélesség, később már HD minőségben is. Inkább a Googlenak legyen ilyen szolgáltatása, mint más szolgáltatóknak, akik fizetőssé teszik.
Hát, onnantól kezdve már gyanús volt a dolog, hogy a tévécsatornák belemennek abba, hogy a Google-ön bármikor szabadon megnézzük a műsort. :)
nem ertem mit paraztok, nekem egybol mukodott.
A lenyeg, hogy visszalogolas utan rogton refresht kell nyomni, hogy megkapd a google team gratulalo mailjet. Attol arrafele meg muxik.
Kar, hgoy folyamatosna ott a ceglogo a kepernyo bal sarkaban, bekavarva a TV kepnek. Na es a hang se stereo:(

én egyébként nem értem, hogy a tévétársaságok miért nem mennek ebbe bele. hiszen, ha telepakolják reklámokkal a videókat, amiket felnyomnak a Google-re, a YT-ra v tommén, akkor egy hatalmas piac nyílik meg előttük, a munkahelyükön egész nap netező alkalmazottak személyében
én meg azt nem értem, hogy pontosan mit kellene csinálni. küldjek magamnak el egy levelet, az oké, de utána azt elolvassam/ne olvassam?
nagyon szkeptikus voltam, de a második videó meggyőzött. meg ott valaki azt írta a youtubeos kommenteknél, hogy 170 ki-belépés után működött...
najó, én is bedőltem, megpróbáltam, de abban a pillanatban ahogy elküldtem, már meg is jelent az inboxban az általam elküldött email (logikusan). utána párszor próbálkoztam ki-belépni, de néhány után feladtam.

gondoljatok csak bele: az összes júzer, aki bekamuzza, hogy neki 170, meg 41 próbálkozás után működött: szerintetek tényleg végig számolták??
ahogy olvastam, el kell olvasnod a levelet, amit magadnak küldtél, aztán archiválni, majd azután ki-be lépkedni.

lehet, hogy naív vagyok, de miért kamuzná egy csomó ember, hogy neki működik? kinek jó az?
Aki még mindig azt hiszi hogy nem kamu, az próbálja már meg traceroute-olni a tv.google.com domaint (ahol a videó alapján elvileg ennek a szolgáltatásnak kellene lennie). Ugye abban egyetértünk, hogy nemlétező domainnal nehéz szolgáltatást nyújtani.

És hogy miért kamuzná egy csomó ember, hogy neki működik? Hát pont ugyanazért, amiért kisiskolás korukban viccesnek találták április elsején bekenni ragasztóval az osztályterem ajtajának kilincsét. Merő infantilizmus.
hát nem tudom.. csak nem értem, hogy egyébként is ez hogy működik..
meg mi van akkor, ha mondjuk végigcsinálod a fentieket, aztán elmegy a kedved tőle, elfelejted, és nyilván utána ugyanúgy ki-beloggolsz, mert használod a gmailt. akkor egy idő után tv-s hover lesz a logonál? és az úgy is marad, amíg egyszer észre nem veszed, vagy csak egyetlen belépésnél és utána soha? (igen az előbbiben reménykedem :D)
Szerintem ez egyszerűen egy bújtatott közvéleménykutatás a Google részéről. Hiszen hogyan kell állítólagosan regisztrálni? Egy mailt kell küldeni meghatározott formában és tartalommal a Gmail-en belül. Ez pedig nagyon egyszerűen naplózható, igy könnyen felmérhető hogy mekkora igény van rá...