Kávéhoz: színes linkgolyók

iPhone-t, de azonnal. Először is, aki nem tudja megvárni, hogy méregdrágán megvehessen egy félig-meddig okos telefont, az hétfőn reggel izzítsa be a céges lézerprintert, nyomtasson magának egyet, és legyen túl a dizájn okozta "meg akarom venni" érzésen. (Apple fanboyoknak itt a vadiúj Shuffle is. LOL.)

Járatsűrűségológia.
Ha még mindig maradt bennünk a szép iránti vonzódásból, merengjünk el a légiforgalomból absztrahált videókon, s örüljünk, hogy nem vagyunk légiforgalmisták.

Teszt a vécén. A Google házon belül már sikerrel alkalmazott munkamódszerét most mindenki kipróbálhatja. Unatkozó programozóknak van, de persze ki lehetne terjeszteni minden szakmára. A lehetőségek határtalanok.

Miss Culver prezentz. Egyesek szerint az egyik legszexibb blogger, mások szerint e postja miatt nem szabadna többet gép elé engedni. Mindenesetre a hírek szerint a CNet új online műsorát, a Wink!-et fogja vezetni. Íme a teaser. (Btw, a Webshotsról a héten még írunk. Vagy nem.)

Címkézzünk okosabban. Már írtunk valamikor róla, de akik kihagyták, azok most ne tegyék: elsősorban a címkézéssel hadilábon álló bloggereknek ajánljuk a Fastrt.

Indázó fórumozók. Leak: hamarosan az IndexFórum felhasználói is indázhatnak. Nem lesz kötelező, viszont viccesen egyszerűen lehet majd sok nicket létrehozni egyetlen belépéssel. Azoknak meg kifejezetten jó lesz, akik már most is indáznak. Mint például a blog.hu-s bloggerek.

Komolykodjunk. Végül pedig, aki még nem látta, Luis von Ahn előadását, tekintsék meg velünk. A human computationről szól. Több mint tanulságos. Dirty hacks. Akiknek ez túl lila, azok rocketboomozzanak. Téma: az igazi graffiti-probléma a nagyvárosokban.

GMail-fejlesztés. És még egy uccsó. Olvasónk írja, hogy a Google megint közelítette egy picit a GMailt meg a Docsot. Az van, hogy ha a gmailünkre olyan levél érkezik, amihez dokumentumot csatoltak, már nem csak html-ben nézhetjük meg, hanem a Docsban is megnyitja nekünk, ha akarjuk. Klassz. Még több ilyet.
Címkék: kávéhoz
2007.01.28. 20:53. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megjelent az Internet Explorer7 magyar verzója...
Nem szeretjük, de ez is hír szerintem... :-)
www.microsoft.com/hun/windows/ie/downloads/default.mspx
én mgé teszt alatt láttam ezt a gmail fejelsztést, aztán eltűnt nálam.

(egyedüli vagyok akinek ez a sárga highlightolás nem tetszik?)
Abszolút hír az IE7. Köszi. Holnap, vagyis ma, foglalkozunk is vele itt. Jn magától update-ben, vagy csak külön letöltésre?
a hájlájtolás marad (jobb kiemelőnek tartom mint a bold betűket). A színen hajlandó vagyok vitatkozni. Küldjetek jobb színt.
#FFF3E6, #FFE8CA, #FFE3C1
nekem megvan ez a Gmail-es opció, és szépen megnyílik a dok a Google Doc-ban is (bár az eredeti formázásból nem sok marad). Viszont az ellenkező irány hiányolom (vagy nem találtam meg): azt, hogy a megírt dokumentumokat anélkül lehessen Gmail-lel elküldeni, h le kéne mentenem a winyóra.
lol, ezek már a captchán is átjönnek?
Elvileg autómatikusan is frissít IE7-re a windows.
Nálam ez még nem történt meg.
A frissítőcsomagok minden hónap második keddjén érkeznek általában. Talán majd akkor. ;-)