700 ezer dollárral tartozik az Apple a bloggereknek

A jelentős összegű perköltséget azért kell kifizetnie az Apple-nek, mert pert vesztett a bloggerek ellen. Ha emlékszünk még, az Apple azért perelt be bloggereket, mert azok írni merészeltek egy még nem publikus projektjükről, az Asteroidról. És az Apple heti megpróbáltatásai ezzel nem értek véget. Merthogy.

Címkék: apple bloggerek
2007.01.30. 12:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A vistás szviccseres sztorit nem tartom annyira érdekesnek - volt egy 'menjünk Linuxra, mert az OS X annyira zárt' hullám is tavaly - de ez a hétszázezer dollár, ez igen. Ha naiv lennék, most felsóhajtanék, hogy hátha az Apple jogászai észhez térnek végre...
Na most nem azért, de elolvastátok a "szviccser" történetét? Merthogy az a vége, hogy inkább vett egy MacBook-ot. Akkor hogyan is folytatódnak az Apple megpróbáltatásai? :)

Az Apple meg nem tudom miért erőlteti ezeket a pereket, rendesen pusztítja vele a renoméját, úgyhogy csatlakozom az előttem szólóhoz