Ingyen ebéd mit happy hour

A Webisztánon szeretnénk teret engedni magyar blogok bemutatásának. Nem csak tech, de nyilván a techblogok pici előnyben vannak. Minden blog jöhet, amit érdekesnek tartotok. Ebből válogatnánk, és minden szombaton megjelenne egy ajánló ezekből. Ha blogot akarsz ajánlani, küldd el a blog URL-jét és egy három mondatos ajánlólevelet (testimony!). Minden esetben úgy kezdődjön az érvelés a blog mellett, hogy "Akkor olvasd ezt a blogot, ha..." Ide küldjétek. Ha működik ez az akciózás, szombaton publikáljuk az első eresztést. Ha nem, akkor nem.
Címkék: blogajánló
2007.02.12. 10:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és hol az ingyen ebéd?
akkor pedig mi a catch? :)
Ez techblog? Mert annak szánjuk, csak tematikus mert egy fejlesztéseről szól, és rövid mert még csak most kezdtük. /Ja és még a tech nincs benne nagyon, mert lusta eléülni.. :P/

poller.blogter.hu/

Ja és melyik a legjobb techblog?
poll-r.hu/poll/1000234