'Report bug' a Gmailben

Már hónapok óta olvasni arról, hogy egyes Gmail-felhasználók postafiókjában megjelent a "segítség" és a "kilépés" linkek között a "report bug" link is.

Az egyik Gmail-postafiókomban van ilyen link. A másikban nincs. Egyébként ide mutat a bugreportoló, és megintcsak állítólag: a Google nem csak arra használja ezt a fícsört, hogy hibákat javítgassanak, hanem hogy belőjék a felhasználói igényeket, problémákat, melyeket a Gmail következő, fejlettebb verziójához hasznosíthatnának.

Ha igaz a pletyka, ha nem, mindenképpen érdemes nekik bugreportolni. Nem szívesen használnám a bug szót rá, de jó lenne ha végre lehetne drag'n'droppolni a leveleket. Ha hallja esetleg valaki...
Címkék: google gmail
2007.02.22. 16:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hová drop-olnád a leveleket?

Arra mondjuk érdemes lenne, hogy ráhúzom egy label-re és automatikusan rácimkézi.
Végre egy hasznos funkció. Bár nem rossz így se a Gmail, lehetne még mit fejleszteni rajta.
en azt varom, h lehessen a Docs & Spreadsheets-bol kozvetlenul cstolni, ne kelljen lementeni a winyora elotte, ennek igy semmi ertelme
Hűha, kicsit megállt bennem az ütő, mi lesz, ha nagyon upgradelik az imádott Gmailemet és úgy járok, mint az új Readerrel?

De azért néhány funkciónak örülnék, pl. a levelek oszlopfejléc szerinti sorba rendezésének (feladó, dátum, attachment mérete, stb.)
Nekem mint fejlesztővel az az egyetlen bajom (? nem ez a jó szó rá) a gmaillel, hogy miközben a web2 élhajósai, vagymi, a lehető legkevésbé sem table-less-ek...

Igaz, mondjuk az ő absztrakciós modelljük ezt vmennyire indokolja...
Nekem az (jószerivel az egyetlen) problémám a Gmail-lel, hogy az egyedi üzenetek méretét nem közli, erre nem hajlandó keresni, és így tovább.

Például ha megtelik a fiók, nekem kézenfekvő lenne az üzenetek mérete alapján (is) törölgetni.

Talán a filozófia része is, hogy ne törődj a mérettel, de azért a lehetőséget meg lehetne adni. Megyek bugreportolni :)