Jön az új freemail

A mai konferencia bejelentéssel kezdődött: jön az új, okos freemail. A fiókból képmegosztás, webalapú voip-telefon, cset és képeslapküldés is elérhető lesz. A hamarosan kezdődő bétateszt összesen 3 millió felhasználót érint majd.

Címkék: web2.2
2007.03.01. 10:26. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet javítani? A bétateszt csak pár tízezer felhasználót fog érinteni, a voip telefon pedig a már ismert klip szolgáltatás.
Ude várom. Mindennapos freemail felhasználó vagyok, és khm... szóval. Nálam (meg gondolom sok embernél) a külalak sokat számít egy oldalon amit rendszeresen használok, persze a funkcionalitás sem elhanyagolható, de azzal ezen a téren nincs bajom a fríméllel. Szóval kiváncsian várom a megjelenést. :)
Nagy ugrás a Freemailnek, nagy ugrás az emberiségnek.
Ideje már kicsit fejleszteni, még elpártolnának az emberek (pl gmail).
Használok a gmail mellett freemail-es címet is, már gondoltam hogy megszüntetem (25 MB kicsit kevés), de most kaptak még egy kis időt...)
Nekem nem kell, hogy a mostaninál sokkal okosabb legyen (a címtár egy ideje már működik :)), viszont legyen megbízhatóbb. Sokkal.

Vajon miért vált értelmetlenné a "feláras többlettárhely szolgáltatás"? Nem volt rá igény, vagy ezentúl ingyér odaadják?
valszeg azért volt értelmetlen a feláras tárhely, mert pl a Gmailben tök ingyér sokkal többet adnak + nincs reklám az elküldött levélben. kíváncsi lennék, hogy egyáltalán volt-e vki, aki fizetett érte
Ennek már nagyon ideje volt, bár talán már el is késtek vele. Kevés tárhely, reklámok, stb. Az egyetlen hasznos feature az autómata átirányítás, ami kimondottan megkönnyítette a váltást számomra, még évekkel ezelőtt.
Egy gmail mellett (ami már magyarul is tud) maximum az extra szolgáltatásokkal rúghat labdába...
Az egészből legjobban talán a "felhasználóbarát-üzletpolitika" nevű feature hiányzik...
Ezzel már nagyon el vannak késve. Kb. 2-3 éve még erős középmezőny volt a freemail, de a reklámaik miatt már akkor se tetszett. Egy jó ideje pedig már lealázta a gmail. Nagyon sok ismerősömet is leszoktattam már a freemail nevű őskövületről. Kiváncsi vagyok, hogy mit tudnak alkotni, de nem hinném, hogy jobbat produkálnak a gmailnél. a yahoo-nak se sikerült :)
Én is büszként mondhatom, hogy több ismerősömet leszoktattam már erről a nagy rakás őskövületről.
Én úgy tudom azért szűnik meg az extra tárhely felár, mert 1GByte-ra növelik a fiók méretét.
Ezért nincs már tovább értelme! :-)
Sztem nem kell, hogy nagyobbat dobjanak, mint a Gmail, elég, ha kicsit ráncfelvarrnak, így megtarthatják azon felhasználók zömét, akiknek nincs kedve emailcímet váltani.

Persze ha elcseszik a designt, vagy becsúszik egy pár napig tartó bugsorozat (mint az IndaPass bevezetésekor), akkor nagyot is bukhatnak vele.

MIHOLITS KATA 2007.04.11. 15:00:59

Na hali! Nagy szar lett a freemail, nekem jobb volt a régi, legalább megtaláltam az ismerőseim címét és tudtam velük beszélgetni, most meg keresgélhetném valahol a címüket, amit nem is udok fejből!!!