Állásajánlat: Gizmodo?

Az egyik legsikeresebb Gawker-blog új munkatársat keres. Az álláshirdetés New York-iaknak szól, de egyben bepillantást nyerhetünk abba, hogy kikre is számít egy igazán népszerű kütyüblog:
But first, a warning. When I say "take charge" I don't mean show up to work 9-5 and then go home to your cozy little apartment to make apple pie. This is a full-time gig, with a pace faster than the fastest daily paper. Scoops on a USB stripper pole aren't going to report, write, and post itself in 5 minutes? How about that new gadget breaking out at midnight. If you worked here, those could be your scoops.
Grátisz: Erős ironiával sziruposított írás Nick Dentonról, a Gawker Media főistenéről a Gawker "gonosz főnökök" mellékletében.

Grátisz#2: Denton a Gizmodo Bloggies-díjáról: "Congratulations to (...) Gizmodo for picking up the accolades of best tech blog and, rather surprisingly, best design. That's a joke, right?"
Címkék: blogok bloggerek
2007.03.20. 17:43. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hat nem semmi, non-stop a rendelkezesukre allni. Habar lehet azert van benne valami rugalmassag is. Kivancsi lennek a fizetesre.