YouTube Video Awards - eredményhirdetés

Szóval véget ért az első YouTube Video Awards, mindenki szavazott, és alant láthatjátok a győzteseket. Mindenki eldöntheti, hogy a YouTube a kiemelkedő teljesítményekről szól-e, és ha igen, mennyiben. Az biztos, hogy sokmilliószor látták ezeket a felvételeket a netezők világszerte, és ez már mozifilmes mércével mérve is sikernek mondható. Főleg, hogy ezeknek a videóknak az előállítási költsége ugye a nullához közelít. Na és akkor nézzük is, hogy melyek a legjobb videók...

Legkreatívabb:


Legjobb komédia:


Legjobb kommentár:


Legjobb sorozat:


Legjobb zenei videó:


Leginspirálóbb:


Legédesebb:
Címkék: youtube videó videómegosztók toplista
2007.03.27. 13:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a komédia és a kommentár szánalmas, a többi megérdemelt. de azért ebből nem fog megélni a YouTube a copyrighted material eltávolítása után.
legjobb zenei videó - egy faszi (jah, most olvasom, nő, bocs) ül, és énekel. ha a zenével együtt volt értékelendő a dolog (amit nem nagyon tudok meghallgatni perpill), akkor talán értem, de így? ez komoly?
Nekem a sorozat, meg a kommentár nem tetszett, a többi jó volt. A kiwis, nagyon jó, egy kicsit elgondolkodtam utána.