Call for action

Igazából a Kispadon Eszpee már összefoglalta a történéseket. Én csupán annyival toldanám meg, hogy mivel úgy tűnik, a Népszabadság szerzője - nyilván a Gyurcsányblogból kiindulva - messzemenő következtetéseket vont le a blogokról úgy általában, nincs más hátra, mint megismertetni vele és az egész NSZ-szerkesztőséggel végre azokat a blogokat, melyeket mi bloggerek/blogolvasók értékesebbnek tartunk. Küldd el mailben!
Címkék: média blogok
2007.03.31. 13:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja, és még valami. Az írás - a szerző érthetetlen szándékával ellentétben - nem vitára ingerlő, hanem inkább ostoba.
Valamelyik nolblogos kolléga elé pofátlankodott a kávéautomatánál, aztán bedurrant az agya. Van ilyen.
Szerintem ez a cikk csupán a közösségi újságírás facilitálásának indirekt módja. :)

Szándékosan provokatív, hogy a bloggerek reagáljanak (ez már sikerült is), a jövő héten pedig a termésből összeollózva már meg is jelenhet az apológia.

Szóval műbalhé szerintem.
Igen, ez igaz. Elsőre én is azt gondoltam, h ugyan ki a faszt érdekel még, hogy mit ír a Népszabadság? Én már jó ideje nem olvasom, papír változatban egyáltalán nem. És fejből nem is tudnék olyan ismerőst mondani, aki hobbiból fizet elő rá. Ugyanakkor meg azt is gondolom, hogy itt nem vita van, hanem egy primitív pökhendiség, amire igenis reagálni kell. Persze azt senki nem várhatja, hogy a Népszabadságban valaha is a jövőben forradalmi változások fognak végbe menni. De legalább jót szórakoztunk a halálhörgésein.
(Ja, és hozzájárulok a fenti kommentem szöveghű papírlapba kopizásához.)
Ja, és ne felejtsétek elküldeni a Népszabinak azoknak a blogoknak a linkjeit, amiket többre tartotok a Népszabadságnál úgy általában. Take action!
Klasszikus történet lesz ebből (is), ha felkapja a blogos társadalom.
Volt már ilyen. A Forbes egyik zerzője írt egy cikket a "Támadnak a blogok" címmel.
Kb annyira lett lehülyézve mint a "Az internet csövek sokasága" okosság kiötlője (aki egyébként amerikai szenátor).
A Forbes ezt írta: "A blogok nagyra értékelt felületei az online lincselő tömegnek, mely szabadságot prédikál, de hazugságot okád, rágalmazást és förmedvényt"
Izgalmas lesz ha a Népszabi ennyire nem olvas nemzetközi sajtót... És akkor maradnak a reklámjaikban kifigurázott szinten...
Az eltérő közönség miatt ide is bemásolom, amit a Kispadba írtam. (HH,ha ez sérti a Webisztán lelkivilágát, nyugodtan töröld.)

Szerintem valamennyien tévesen értelmeztétek a dolgot.
Karcagi a hazai újságírás egyik őskövülete, korábban a NSZ egyik főszerk-helyettese, kiszortása utn visszaszorult a lapigazgatói pozícióba. Állandó rovatában minden hétvégi számban elkövet egy "vicces" cikket, amit szerencsére egy nagyobb méretű Tettamanti grafikával jelölnek, így nagy biztonsággal kikerülhető.
Az tehát, hogy a blog - mint olyan - megjelenik Karcagi munkásságában jelzi, hogy ha már az oroszok nem is, de a bloggerek a spájzban vannak. Vagyis nem tiltakoznotok, hanem örülnötök kellene, az már Big Media közelgő kapitulációjának a jele!

Ezt már csak ide írom: Ez az alexás ábra azért elég csalóka, hiszen a Népszabó igazából másik (offline) pályán játszik, a NOL csak egy félpartizán vállalkozás, amit "odafenn" valahogy megtűrnek.