A nap trükkje: egy kattintással avi-t csinálni flashvideóból

A videómegosztkban jellemzően flv flashformátumban elérhetők a videók, ám sokan nem tudják, miként lehet ezeket a videókat lementeni, sőt, konvertálni valami "értelmes" formátumra. Akik nem ismerik ezeket a hekkeket, azok most fellélegezhetnek.

A Webisztán egyik olvasója (twitterbarátunk), Sütő Csaba küldte be a Vixy url-jét. A szájton csak az adott YouTube-videó linkjét kell megadnunk, és máris konvertálja nekünk az alkalmazás a fájlt avi, mov, mp4, 3gp vagy mp3 formátumba. Egy klikk.
Címkék: videó how-to
2007.04.05. 13:03. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én is keresgéltem ilyen megoldásokat, és az EyeSpot (más miatt is) jól néz ki, pl. mindenféle formátumban tudod tolni kifele az eredményt. (ha úgy nézzük, meg se próbálkoznak lockinnel.)
a probléma a minőség. a Vixy milyen minőségben adja a kimeneti avi-t?
www.mediaconverter.org -ot használom egy ideje, ennek is megadhatod, hogy a youtube videókat milyen formátumban szedje le Neked.

De pl. firefoxhoz van egy "Downloads Embedded", vagy egy Videodowloader nevű plugin. Előbbi a weboldalakba ágyazott mindenféle cuccot próbálja meg letölteni, utóbbi pedig youtube, google video, meg pár szolgáltató videóit tudja leszedni - igaz, az flv formátumú.
Meg lehet azt állapítani, hogy melyik Vixy áltat felkínált formátum a legjobb minőségű?
ez jó ez jó!
köszi!
vagy használj media player classic-ot, ami helyből lejátszik mindent, így az .flv-t is...
Kicsit le vagytok maradva...
www.mediapirate.org/ itt van egy firefox plugin is, amivel youtuberól meg hasonlókról jobb klikk + steal the website contenttel le lehet menteni az flv-t. van konvertáló programjuk is, de van flv player is valahol a neten, tök ingyen.
Részemről: DownloadHelper plugin, Media Player classic, ffdshow codec pack, Quicktime Alternative

Szinte minden megy, az flv-k is.
Replay AV a tökéletes megoldás. Minden streamelt cuccot le tudsz menteni gépre. Ajánlom :)

www.applian.com/replay-av/index.php
MPlayer is lejátsza a .flv-t meg még egy rakat minden mást is
www.mplayerhq.hu/design7/info-hu.html
belenéztem egy letöltött fájlba, és vélhetően ffmpeget használnak. konvertáltam én is, ugyanaz lett a fejléc. libavcodec. annyi a bugja, h pl a wmv2ben lévő esetleges J-type képeket nem támogatja wmv2akármi-nél.

www.mplayerhq.hu/DOCS/HTML/hu/menc-feat-enc-libavcodec.html

végülis egy család. egy baja van még az ffmpegnek, hogy 99.9% ra fogja meg a vasat. nice-szal kell futtatni, de úgy is gyors marad...