Magyar startupok, irány Madrid!

Olyan újwebes szolgáltatások jelentkezhetnek a Startup 2.0-n, melyek valamilyen 2.0-s technológiát, szájtot fejlesztettek. Szép számmal vannak magyar szolgáltatások, melyek beleférnek ebbe a meghatározásba, úgyhogy nincs más dolgotok, mint feliratkozni a mezőnybe, és leverni a többi európai induló közösségi webes szolgáltatást.

Május 5-éig lehet nevezni, aztán egy bizottság szépen kiválaszt 15-öt, akik utaznak Madridba. Nyeremények: egy hét a Cambridge Center for Entrepreneurial Learning-ben, két hétig hirdetés a Techcrunchon meg a többi. A többi meg a netezők tömegein múlik.
Címkék: startup
2007.04.15. 12:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kosz a hirt, be is kuldtem a hobbiprojektemet. azert ez az elbiralos resz vicces, szombaton kuldtem be, meg mindig nem jelent meg a szavazos reszen. ez igy nem tul okos.
ugy nez ki elegge behalt a project, alig van bekuldott honlap, ami van is 6 napos, kerdesekre sem valaszolnak.
Mi is beküldtük és nemcsakhogy feltették, de ki bekerült a "selected" 15-be is!

Szóval köszönjük a tippet, reméljük még hallanak itt rólunk.