Twitter for mobile

Elindult a Twitter mobilra optimalizált verziója. Úgyhogy aki eddig azt sérelmezte, hogy OperaMiniről nem tudja rendesen olvasni és írni twitjeit, az értékelni fogja ezt a fejleményt. Az url egyszerű és könnyen megjegyezhető: http://m.twitter.com/

Kipróbáltam a Motorola borotvámmal, és mint az illusztráció is mutatja, működik. A lehető legegyszerűbbre csinálták meg a felületet. Felül belépés, aztán post mező, alatta pedig a legfrissebb twittek a barátaimtól.

Egyébként magán a normál webes interfészen a "from mobile web" címkét kapja meg a m.twitter.com-ról beküldött twit.

(Ugyancsak frissebb hír, hogy megjelent egy új Firefox-kiterjesztés is twitterezőknek. A TwitBin a sidebarban jeleníti meg a friss twiteket. Szóval körbe vagyunk lőve. Nem emlékszem, utoljára melyik startuphoz készült ennyi eszköz, mashup, miegymás. Ugye a nyitott API, meg az egyszerű alapok...)
Címkék: twitter
2007.05.05. 07:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.