iWiW-híradó: mobilverzió és közös ismerősök

Nincs külön url, elvileg működik simán, ha beírjuk a mobil böngészőjébe, hogy iwiw.hu. A hírt az iWiW blogjában olvastam, viszont az a postból nem derül ki, hogy pontosan akkor hogyan is érhető el az iWiW mobilról, és hogyan nem.

Az biztos, hogy nekem a Motorola V3 + OperaMini konstellációban továbbra sem működik a cucc. Lehet, hogy életemben másodszorra wapoldalra kéne fellépnem? Vagy csak nincs elég jó telefonom? Valami iwiw.hu/mobile/... címre dob el és egy szép fehér blank oldal fogad. Nektek?

A másik bejelentés szerint ismerősök közös ismerőseit is keresgélni.
A keresést legalább kettő, legfeljebb öt már meglévő ismerősöd közös ismerősire lehet elindítani. A 1 és 1 gombokkal tudtok hozzáadni vagy elvenni új mezőket az űrlaphoz a közös halmaz szűkítéséhez vagy bővítéséhez.
Ezt is kipróbáltam volna - bár második olvasásra is zavaros -, de az iwiw nyitóoldalát valahogy a sima böngésző sem tölti most be. Lehet, hogy csak a jégeső...
Címkék: iwiw social network
2007.06.05. 19:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokia 9500 gyári böngészőjével működik, csak lassú, opera mini belefagyott.
engem a az iwiw.hu nokia n70-en opera mini alatt befagyasztott elsőre, majd másodikra tutti ua jött be mint normálba.

iwiw.hu/mobile detto egy blank page....
Odaát a kommentelők azt írják, hogy nekik sem nagyon műkszik. Mobilfelismerés ide vagy oda, azért nem ártott volna egy típus szerinti felsorolás, hogy csak azok nézegessék, akinek legalább van esélyük. Mondjuk azt nem értem, miért nem lehetett kitenni egy m.iwiw.hu oldalra a mobilon is betöltődő verziót.
Most ez miért hír? Nekem anno a nokia 3060-asomon opera minivel csont nélkül bejött az iwiw.hu
LEHO - valszeg arra gondoltak, hogy - akárcsak a gmail - elérhető sima böngészővel, de van mobil böngészőre optimalizált változat.

sc.
(off: könyörögve kérek minden újságolvasó, híradónézű, déli krónika-hallgató embert, hogy az "ez most miért hír" kommenteket tartsa meg magának, vagy írja máshova. mérhetetlenül unalmas, és csak arra fog ingerelni, hogy webtörténeti almanachot írjak 91-től 97-ig "aktuális:" címeken. ez egy blog. nem hírportál vagy hírügynökség. köszöntem.)
Operára amúgy sincsen optimalizálva az iwiw (sokminden más sem), így még PC-n is elég gyakran szétesik...
nekem motorola v3 opera mini 3.1-el majdnem tökéletes, ismerőshölgy képét könnyűszerrel beállíthattam háttérnek :)
opera mini-re optimalizálni csak a fatökűek szoktak. annyi erőből egy mobilra adaptált template-et is lehetne csinálni. és akkor nem lenne ilyen sírás-rívás, hogy akkor kinek megy és kinek nem. persze gondolom ez nem volt szempont, csak hogy írni lehessen róla.
háttööö... én is próbáltam tegnap este... t-m sda + opera minivel: login beengedett, aztán nagy fehérség.
nekem meg az alapfunkciok sem mennek most iwiw-en, eppen ha az ismerosokre nyomok akkor HTTP auth ablak ugrik fel es nem csak itt
trágyahalom... ha már kiadtak érte 1mrd zsetont, akkor már kicsit szétlapátolhatták volna, így rohad az egész :(
Nekem bejött mobilon a startlap.hu . Ez most jónak számít ?
Nemtudom, ez a közös ismerős közös közös közös, mindenki keres mindenkit ez elég riasztó is lehet, akár. Bár csak a Te ismerőseiddel tudod persze használni.

Még.
nokia n80-al csont nélkül bejött minden, a gyári böngészővel. a mobil verzió kissé lebutított, ohne képek, ismerősök keresztneve sincs fent, de ha a mailjeidet akarod megnézni, v nem tul összetett cuccot, arra elmegy.

Motorola V3 + Opera Minivel tökéletesen tudok wiwezni, néhány véletlenszerű alkalom kivételével - amikor sejtésem szerint a teló vagy az opera mini önszántából törli a kukikat - az automatikus bejelentkeztetés is működik.
Wiwes képekkel még nincs tapasztalatom, mert a képeket kikapcsoltam (naponta 4 óra utazás mellett máshogy igen nehéz lenne benne maradni a Voda által 600 Ft-ért vesztegetett 5 megának :P ).