Az iWiW-tévé ügy: avagy a visszavont bejelentés

A napokban a Menedzsment Fórum (mfor) számolt be arról, hogy nemsokára jön az iWiW-tévé. Az infót a T-Online értékesítési igazgatóhelyettese jelentette be egy konferencián. A cikket azonban később mégis levették az origo partnerszájtjáról. Pedig, mint az ábrán is jól látható, az előadásban 2007 negyedik negyedévére már be van írva a fejlesztés. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy vezető egy konferencián egy teljesen irreleváns adatot tartalmazó prezentációt mutat be. Akkor viszont miért vetették le a cikket? Az biztos, hogy az mfor csak azt írta meg, amit a konferencián hallottak. De akkor miért vonta vissza a cikket és ki?
A helyes megfejtők között iWiW-meghívókat sorsolunk ki. </vicc>

Címkék: iwiw videómegosztók
2007.06.11. 21:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i heart vállalati kommunikáció
az lenne nagy, ha a t-home tvn jönne az üzi, hogy a déles busz ismerősnek jelölt az iwiwen, és mindenki iziben ugrana a távirányítóhoz, lepauzolná chuck norrist, és és visszaigazolna... na, ez lenne az iwiw tv.... :)
Ha az iwiwTV=iwiw-re feltöltött videók, akkor az már megy az I. negyedév óta.
hát a "tv" kifejezés nekem minimum azt juttatja eszembe, hogy az iwiw-re beágyazott videókat szeretnék összefűzni, legalább egy saját weboldalon. vagy: egy tévéadásban? azt önmagában nem hívnám tévének, hogy be lehet ágyazni videókat egy oldalra.
jó, persze nem tudjuk, mi az igazság. lehet, hogy az egész csak valami félreértés volt. azért reménykedjünk, h a t-online tisztába teszi ezt a dolgot.
valszínű még nem tutti, csak terv. S amég nem lesz midnen bittos, nem akarják nagyon promozni.
Épp a pirossal bekeretezett részben szerepel zárójelben a videós lehetőség...
inkább azt javítanák ki, hogy az iwiw fórumokra írt bejegyzéseimet ne kelljen minden elküldés előtt elmenteni mert 10 beírásból 7 elszáll.