iPhone-sorbanállás, LIVE

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azért az első ipodnál nem volt ekkora hisztéria
De nem is volt ekkora szenzació még akkortájt.
A sorbanállásról és a hisztériáról a legszórakoztatóbb riport, ami egyben első kézből származik:

www.mindenkikotoben.com/?p=514
KiwiClub: mi ez a szar? Mi az, hogy ujdonsag? Belinkeltel egy masik site-rol egy zenelejatszot (www.spool.fm), raadasul nincs benne semmi ujdonsag. Az egesz site-od ultra gaz, valoszinuleg csak jelszolopasra hasznalod (lasd a kezdooldalt, amin mindenfele webes szolgaltatasokra lehet belepni).
iPhone ugyben erdekes velemeny: "Steve Jobs and Apple release a product crippled with proprietary software and digital restrictions: crippled, because a device that isn't under the control of its owner works against the interests of its owner. We know that Apple has built its operating system, OS X, and its web browser Safari, using GPL-covered work—it will be interesting to see to what extent the iPhone uses GPLed software.

--Peter Brown, executive director of the FSF "
www.fsf.org/iphone-gplv3



[off:] Kiwi: Bocs, megneztem (egyelore) nem loptok jelszavakat, de ettol meg hulye, aki igy lep be, feletoltenseg ilyen oldalt kesziteni. A velemenyem tobbi reszet tartom.