Golden Blog 2007

Megszületett az eredmény. Az idei Golden Blogon ők szereztek érmet:
Plastik, Combfiksz, Willfreeman, Azonos, Szélsőközép, Verbálnumera, Ufi, Tóth András, Bridge Wealth Management Blog, Útnyilvántartás, Critical Biomass, Szoftverszuperszájt, Mindennapi betevő, Librarian, Artista, Napirajz, Kultplay, Kislajos, Domestic Goddess, Fűszer és lélek, Főzzünk olaszul, Pixeltigris, Lost in Pixels, Vanguard, Canon, a barbár, Alleycat, Judapest, A vásárló, Retro, Ourstyle , Sziklázd a tested, Random Street, Tizenhét, Mediq, Könyves blog, Király rák.

Kattintgassatok, hátha találtok olyanokat, amik eddig elkerülték a figyelmeteket, pedig érdekesek. Meg persze az összes többi blogot is nézzétek. Merthogy a közízlés nem mindig azonos az egyéni ízléssel. Sőt, szerencsére csak ritkábban. És hát blogot olvasni éppen olyan erősen szubjektív dolog, mint írni.

(A techblog kategóriában egyébként a Webisztán végzett az első helyen. (Plusz a közönségszavazáson is.) Köszi mindenkinek, aki ránk szavazott. A nyereményeket majd valahogy kisorsoljuk itt a blogon. Ha van valami jó ötletetek játékra, írjátok meg.)

Amúgy ha már írunk erről a rendezvényről, annyit engedtessék megjegyezni, hogy érthetetlen, hogy mi alapján maradtak ki bizonyos blogok az induló szakaszban. A blog az blog. Na, ennyi.
Címkék: blogok bloggerek
2007.07.11. 19:11. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyéb indexes blogokra gondolsz többek között, hogy mi alapján maradtak ki?

Már kifejtettem néhány fórumon, hogy olyan versenyben ahol közönségszavazás befolyással van, nem tartom szerencsésnek hivatalos média által támogatott blog indítása amatőrök ellen, akik hobbyszerűen, nem hivatásból blogolnak.

Másik téma, hogy volt zsűritagok ...

Ezen túl azt mondom megérdemelted Te pl. személy szerint közönségszavazatok nélkül is ( a tavalyi zsűritagság már neccesebb kicsit mondjuk), mert jó cikkeket írsz és egyéb döntőbe jutottakat és végigpásztáztam a HVG oldaláról és többségében jó választásnak tartom.

Egyáltalán nem reklámoztuk ezt a versenyt. Nem buzdítottunk szavazásra. Szétosztjuk a nyereményeket az olvasók közt. Ennyit tudunk tenni.
Vannak sokkal népszerűbb blogok is mint ez. Meg sokkal jobbak is. Fogalmam sincs, hogyan lehetne megmondani hogy ki indulhat és ki nem. Az biztos, hogy a legjobb megoldás szerintem ilyen nemkomoly versenyeken a "bárki indulhat, a közönség meg szavazzon."
Egy nagyobb ismertség mindenképp' több közönségszavazatot szül. Persze másik oldalról aki akar annyiszor szavaz magára, szóval, ja ...

Doransky blogján magamban elbeszélgetve végül hagytam egy olyasmi gondolatszálat hogy ha összesen egy verseny van amin indulni lehet, mindenki megérdemli az elismerést és nyilván mindenki vágyik is rá, ha "profi" blogger ha nem.
Gratulálok a résztvevőknek!

Annak ellenére, hogy fogásokat lehet találni az értékelés módján és folyamatán, örülök a listának. A blogok népszerűségének fokozásában akár része is lehet ez az esemény, és ez egyáltalán nem baj.
gratula. egyetlen geek-blog amit olvasok.
ezekből eddig semelyiket nem ismertem :)))
A gratulációt eléggé pofátlan módon lehagytam, de természetesen én is gratulálok!
:)
Az igazi geek blog még csak most indul:

geekz.blog.hu/

Jövőre mi nyerünk. :)

(Amúgy gratula!)
tavaly is indultak indexes blogok - nyertek? nem feltétlenül. a közönségszavazat meg csak csepp a tengerben.
Gratula! Amúgy stat alapján is lehet valamiféle különbséget tenni. vagy nem? Nyílván egy Index féle blogot ami egy témára fókuszál, esetleg többen néznek meg, mint egy "amatőr" blogger oldalát, de az oldalletöltési statisztikák is sokat elmondhatnak?!

Javítsatok ki ha tévedek...
(Tévedsz. Vannak nagyon népszerű nemindexes blogok. A Webisztán olvasóinak zöme nem az indexről jön. Ennyi.)
De jó ilyet is olvasni.
Úgy értem, hogy az utóbbi években nagyon beszűkültem, csak ugyanazokat a médiumokat figyelem, és mostanra már remekül unom is őket.
Viszont csak úgy blogokat keresgetni nagyjából eszembe sem jutott.
Most kapva kaptam.
Megnézegettem a díjnyerteseket.
El is tettem a bookmarkokat.
Kell egy kis friss levegő.
netrunner: miert kene? a blog az blog. en nem hiszek az ilyen nagy szetvalasztasban, szerintem egy blog alapvetoen nem az ismertsegtol lesz jo, hanem forditva.