A Blog.hu és a Gawker idei transzatlanti bulija

Barátaink, a Gawker Media bloggerei ismét éves szabadságukat töltik Magyarisztánban. Aki szereti a Gizmodót, a Gawkert, a Fleshbotot, a Valleywaget, a Kotakut, a Lifehackert, a Defamert vagy az Idolatort, az jöjjön szerdán este nyolcra a Fecskébe.

Éves bloggerkonferencia tehát. Hogy Szily Lacit idézzem, "blogger- és normálisember-buli". Ott leszünk mi is, meg a blog.hu-s bloggerek közül még jópáran. Gyertek, igyunk egy sört.
Címkék: gawker bloggerek beharangozó
2007.07.31. 18:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amennyire tudom, bloggerek most nem nagyon lesznek, "csak" Nick Denton és Tom Plunkett vannak itt. De azért azt a sört megisszuk :)
Ingyensör? Naná!:-)
Fleshbottól konkrétan ki lesz ?
Ingyen sör nem lesz. De mi ott leszünk.
Ha Bede es TWA is ott lesz es elcsipheto egy sorre, akkor lehet elnezek :P
Meglássuk, lehet, nekem is lesz időm beugrani egy pofa sörre.
nah, király volt, mikor trombitálsz össze még egy ilyen meetinget?
Jó volt, bár én inkább a blogger party részében vettem részt, mint az Index party részben. Viszont kifejezetten örülök hogy jópár fazonnal végre találkoztam és beszélgettem személyesen is.
Na, akkor majd szervezünk valami hasonlót még a jövőben.