A nagy iPhone kísérlet

Az idei Office 2.0 konferenciára nem olcsó bejutni. Elővételben 995 dollár a jegy, viszont a több száz jelenlévő a belépő mellé most egy-egy iPhone-t is kap. Nem csak ügyes konferenciaszervezésről van szó. A hírek szerint az Etelos élőben fogja teszteli új alkalmazását a több száz együttájfonozóval.

As mentioned before, the Office 2.0 Conference is a collective experiment aimed at discovering the future of mobile productivity & collaboration. In such a context, equipping over 500 people with the exact same mobile device will allow us to learn a lot about user interfaces, workflows, and usage patterns for mobile online applications. In essence, this upcoming edition of the Office 2.0 Conference will quickly turn into one of the largest experiments on mobile productivity & collaboration ever attempted. Quite frankly, it should be a lot of fun.
A napokban én is kipróbáltam az iPhone-t. Pár perc használat után két alapvető benyomásom volt. Az egyik, hogy a kezelőfelület valóban nagyon intuitív. Még a szokatlan navigációs megoldásokat is gyorsan elsajátítottam. A másik alapbenyomásom, hogy ezt a "telefont" elsősorban netezésre fejlesztették. Hiába van benne a sok egyéb funkció, mégiscsak a böngészés a legkézreállóbb tulajdonsága.
Címkék: konferenciák iphone
2007.08.05. 10:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(off: kicsit bugzik a blog.hu, sokszor jön szerver oldali hiba)

A telefongyártóknak ki kéne hozniuk egy pont akkor kijelzővel rendelkező mobilt, mint az iPhone, Safari/Webkit alapokon, és itt lenne a kánaán. Nagyon sokat segítene szerintem a mobil alkalmazásoknak, ha lenne egy többé-kevésbé egységes platform, a gyártók pedig simán lefölözhetnék az iPhone-ra készült alkalmazások által teremtett bőséget.