Itt a Twitter virtuális homokozója

A Digg után a Twitter is megnyitotta homokozóját. Vagyis egy külön oldalon mutatják be azokat a (külső) fejlesztéseket, melyek nem fő projektek, de mindenképpen elég érdekesek ahhoz, hogy a felhasználókkal is megismertessék.

A Twitter szponzort is talált virtuális homokozójának. Így várhatóan lesznek még legalább olyan érdekes és jó ötletcsírák, mint amilyen a Twitter Blocks is.

A Twitter Blocks amúgy a maga kiváló vizuális megjelenítésével már önmagában is érdekesebb és izgalmasabb alkalmazásnak tűnik, mint az iWiW térképnézete. (Az én ismerőseimből készült Block-oldal például így néz ki.)

Ha jól csinálják, ezen az oldalon összefogják a Twitter apijával játszó fejlesztéseket, projekteket. És ha a szponzorok elég bőkezűek, még az is megtörténhet, hogy a Twitter üzleti modell nélküli startupként lesz képes felvásárolni még kisebb startupokat. Ki gondolta volna...
Címkék: digg startup twitter
2007.09.01. 12:34. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.