Az Apple leváltja iPodjait (élő)

Akik nem a Meetupon vannak, kapcsolódjanak be az Apple Show-ba. Meghíztak az iPod Nanók, viszont mostmár videót is tudnak... Na és egy 160 gigás iPod, vagy egy érintőképernyős, wifis iPod hogy hangzik?
Majdnem mint egy iPhone. Na mi ez itt, a bal oldali képen? Haha, nem, nem az iPhone...
Címkék: apple beharangozó
2007.09.05. 19:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyakorlatilag egy telefonfunkció nélküli iPhone. Ennyit a törésről, haha. És még a mostani mobilomat sem kell kidobnom.
Az árszabás nekem teljesen oké. Mármint az amerikai. Idehaza biztos háromszoros áron lehet majd kapni. De ki az a hülye, aki itthon veszi meg. Ha.
Aztat mondjátok meg, ha majd fel tudok rakni hozzá egy mikrofont, és felcsatlakozok vele a netre és egy ráinstalállt skype-al elkezdek csevegni vele a neten, akkor az egy majdnem iPhone vagy nem az :)
Vicces, hogy most itthon egy új 30 GB-os iPod 80 rugó, kinn a 160-as újabb generációs 64..
trixilw amikor kifutsz a wifi(k) hatótávolságából akkor nem lesz iPhone
;-)
OFF: HH, elkezdtem irni egy mailt, de nem hajlando elkuldeni valamiert, ugyhogy irom ide a lényeget:

www.deezer.com/

Deezer killed my winamp! Nézzetek rá. Last.fm-mel ellentétben akármit, akárhányszor meg lehet hallgatni. Hatalmas kínálat. Ingyen. Playlistek megoszthatóak. Click for yer life!