Évfordulós Meetup

Soha nem látott tömeg jelentkezett be a holnapi meetupra. Hogy miért? Holnap lesz az egy éves születésnapi buli is. Egy éve indult Budapest New Technology Meetup - a fejlesztők, programozók - vagy ahogy magukat nevezni szeretik: technológusok - szakmai találkozóhelye. A résztvevők minden hónapban előadásokkal mutatják be munkájukat a többieknek.

A szervezők a legnagyobb sikernek azt tartják, hogy nem fulladt ki a kezdeményezés, egy év alatt 57 előadó 62 előadást tartott, még nyári szünet sem volt, annyira népszerű lett a találkozó. Jelenleg 550 regsztrált meetupos van. A cél pedig, hogy ez az érdeklődés megmaradjon. Színesítenék is az előadások tartalmi körét a programozáshoz nem szorosan kapcsolódó témákkal.

De térjünk vissza a holnapi meetupra, nézzük, milyen előadásokat hallgathatunk meg.


A születésnapon a szervezők különlegességekkel készülnek: lesz torta, pezsgő, guitar hero, móka, kacagás. A meetupra nagyon sokan jelentkeztek, még a megemelt, 150 fős keret is betelt.

(A Webisztán a kezdetektől fogva elfogult rajongója a Meetupnak. Aki minket olvas, az meetupon is járt már ;)
Címkék: beharangozó meetup
2008.02.05. 13:08. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.