Hivatalosan is visszautasította a Yahoo a Microsoftot

A Yahoo hétfőn hivatalosan is elutasította a Microsoft 44,6 milliárd dolláros ajánlatát. Azt írják levelükben, hogy a Microsoft 31 dolláros részvényenkénti ajánlatával alábecsülte a vállalat értékét, jövőbeli fejlődési poténcálját, a márkanevet és felhasználókat. A Wall Street Journal értesülése szerint Yahoo vezetése a 40 dollár alatti ajánlatokat nem is hajlandó megfontolni. (A Yahoo részvényeivel utoljára két éve kereskedtek 40 dollár körüli áron.)
Címkék: microsoft yahoo üzlet
2008.02.11. 16:22. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, én várom mi lessz a vége... Mikor és mivek sikerul felvásárolni a Yahoo!-t...
most jön akkor az ellenséges felvásárlás, nem? (persze elvileg ez is az volt, hiszen a sajtón keresztül üzengettek, ha minden igaz.)
ha nagyon akarja, a MS fel tudja vásárolni a Yahoot, ugye apu?
indul az árfelhajtás?
Astalavista, Netscape, Geocities. Rekord vételár, majd gyors hanyatlás. Most a Yahoo következik.
a 40 USD-ról nekem az Álmodj királylány című nóta jutott az eszembe
Lehet persze vitatni, hogy az MS lenne a legmegfelelőbb partner a Yahoo számára, ugyanakkor az internetes keresés szempontjából mindenképpen jó lépésnek látnám.