Kétmillió bannerrel támadott a magyar csetelőkre a Nav N Go

Bizonyára mindannyian találkozatok már korunk Graphisoftja, a Nav N Go plakáthirdetéseivel.

Nos, az egyik magyar online marketingcégtől kaptam egy közleményt, melyben az áll, hogy a Windows Live Messengerre szerveztek reklámkampányt a Nav N Go-nak.
Az együttműködés keretében a 25-49 év közötti, Windows Live Messenger-t használó férfiaknak jelentek meg a cég álláshirdetései, több mint kétmillió alkalommal.
A Nav N Go (a Google-t is megszégyenítő módon) igen agresszív kampányt folytat idehaza a fiatal programozók becserkészésére. Ti kaptatok már tőlük ajánlatot? Ismertek valakit, aki ott dolgozik? Hogy néz ki ez a cég belülről? Tényleg a magyar gugli?

Állítólag  a székház egyik tárgyalójának meg vécéjének falát ledekkel pingálták ki, és van valami "rekreációs szobájuk" is.
Ha voltatok ott és lőttetek képeket, küldjétek el.
Címkék: marketing hirdetés nav n go
2008.05.07. 15:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

off
127.0.0.1 rad.msn.com

mióta ez van a hostfileba nincs felugró agresszív msn reklám.

/off
A Gellérthegy oldalában van az irodájuk egy villában, én a múltkor véletlenül sétáltam arrafelé, bár csak kívülről láttam, de nagyon kellemesnek tűnt, vízeséssel és szép nagy kerttel.
öregem, micsoda munkahely! ledek a wc falán... hihhhetetlen. a krémek kérmje lehet.
Még nem dolgoztam a Google-nél úgyhogy nem tudom mi vagyunk -e a magyar google :) Rekreációs szoba nem egyéb mint játékszoba: csocsó, xbox, ps3, wii + kényelmes babzsák fotelek.
Ott dolgozik egyik családtagom, mire vagytok kíváncsiak? :)
engem foleg az erdekelne, h milyen korulmenyek kozott dolgoznak ott a fejlesztok. valamint h tenyleg alommunkahely-e.
Ledek a WC falán? :D

Ha már használja hát vakuljon meg mi? :D

Jó kis taktika, gondolom ott se kell sokat pucolni. :D
En csak az egyik regi irodajukat lattam, meg beszeltem a HR vezetovel, es az alapjan nem gugli :). Nem az irodaval volt a gond (rozsadombi villa), hanem azzal, hogy a kotetlen munkaido melle ha jol emlekszem 10-17 oraig volt a torzsido. (Vagyis eldonthetted, hogy 9 es 10 kozt mikor ersz be. :) ) Persze lehet, a gyakorlatban rugalmasabban kezelik.
Ez a "rugalmas" munkaidő nálam is leverte a biztosítékot :) A HR-es percekig ecsetelte, mint kib@szott nagy perk. Örülök, hogy nem ott kötöttem ki.

Pedig tényleg rugalmas...
Igen, most mentem le cigizni, épp akkor ért be pár kolega :) A rózsadombi villa pedig már a múlt homályába vész. Azt a szobát ahol kezdtem még abban az irodában, csak Albániának hívtuk, előttünk az albán nagykövetség lakott ott, és állítólag kecskéjük is volt. A törzs munkaidő meg azért van mert azért programozó pajtások között is akad azért léhűtő, akiket ki kell szűrni valahogy. + nem tudom mit kell ezen hupákolni, ha nem tetszik mehetsz hajnal 5től is takarítani. :) más programozó cégnél hogy van ez? kolbászból van a kerítés? Gugliéknál mi a törzsidő? 12-17?
peter_zen: ugye? A bizti nalam nem ment ki, de nem ertettem, hogy miert csinalt ugy a srac, mintha ez valami szuper rugalmas hozzallas lenne. Pedig ott volt elotte az oneletrajz, latta, hogy honnan jovok elfele... Aztan betudtam kulturalis kulonbsegnek (t.i. o HR-es, akiket azert valoszinuleg szigorubban tartanak a legtobb helyen, mint a mernokoket, fejlesztoket).

idiotapocs: > A törzs munkaidő meg azért van mert azért programozó
> pajtások között is akad azért léhűtő, akiket ki
> kell szűrni valahogy.

Tevedsz. Legalabbis nem erre van kitalalva. A lehutoket baromi egyszeru kiszurni kontrol mania nelkul is: a lehuto nem teljesit. Amit te irsz az a tipikus control freak hozzaallas. Raadasul attol, hogy ott ucsurog a munkatars meg nem fog dolgozni. Sot, az ilyen fajta kemenykedessel az egyebkent jol teljesito embereket is inproduktivva
lehet tenni. Ha pl. az illeto csak delutan hatekony, mert olyan a bioritmusa, de te berangatod 10-re (ami egyebkent valoban nem tul korai), akkor ott ucsorog foloslegesen ket orat, de tovabb kis valoszinuseggel fog maradni. Vagy nekem volt olyan munkatarsam, aki reggel 7re jart, mert reggel tudott igazan jol dolgozni. Na most ha o nem allhat fel du. 3kor, akkor hulye lesz bemenni 9 elott, vagyis kilottel nala is ket produktiv orat.

A torzsido elvileg arra valo, hogy akkor biztosan mindenki bent legyen a cegnel, akkor tudnak biztosan kommunikalni egymassal az emberek. Pl. egy fejlesztocsapatnal ez nem art, viszont ertelmetlen nyolc orabol hetet kijelolni, mert az nem rugalmassag.

> + nem tudom mit kell ezen hupákolni, ha nem
> tetszik mehetsz hajnal 5től is takarítani. :)

Hat akinek nem tetszik, az olyan ceghez megy, ahol ezt nem kerik szamon ilyen szigoruan. Egyelore van valasztek rendesen.

> más programozó cégnél hogy van ez? kolbászból van a
> kerítés? Gugliéknál mi a törzsidő? 12-17?

Ez messze nem a kolbasz kategoria. Ahol en dolgoztam hat evig, ott nekunk (R&D) nem volt torzsido, akiknek meg volt (fejlesztok) azoknak 9-15-ig, de ugy tudom egyaltalan nem tartattak be sehol. Guglinal ket ex kollegam dolgozik, es nem tudok torzsidorol (csak olyanrol, hogy sokat 'tulorazik' az egyikuk ;) )
ip: Túlóráért azért Nektek sem kell a szomszédba menni ;) Bár honorálják így-úgy, az tény.
Nem vagyok programozó, úgyhogy biztos jobban vágjátok ezt a törzsidő témát, beadom a derekam. :)
sziasztok.

Kaptam egy állásajánlatot a NavnGo -tól térképtesztelő munkakörbe.

Mi a véleményetek a pozícióról és a Cégről mit kell pontosan napi szinten csinálni?, tapasztalatok?

Az ajánlat még jó is lehet, akár.

Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.
cezar, írtam mailt!
Webes terkepre lenne szuksegem ill. lenne jopar kerdesem, kulcsszavak: Mapserver, TIGER, PostGIS, OpenLayers, GIS, MassGIS, MapTools. Miert nem jo a Google Maps?
www.google.com/enterprise/maps/faq.html
Q: What is the cost of Google Maps API Premier?
A: Google Maps API Premier is extremely cost-effective, starting at just $10,000 per year.
Plussz lehet h. offline modra is szuksegunk lesz.

Vki akit kifaggathatnek, esetleg dolgozott mar a fentiekkel? Kosz, a benjamin.hu/ -n elertek! info@ kosz!