Fotóséták májusra

Immár harmadik fotósétánk szerveződik. A hidak és a biciklik után most romkocsmákat fogunk fotózni. Az Erzsébet téri "medence" környékén lesz a találka, május 25-én délután.

Amúgy kecskeméti barátainknak is megtetszett az indafotóséta. Úgyhogy szerveztek ők is egy kecsói etapot. Az első képgalériákat itt nézhetitek meg. Ha esetleg más városban is szerveződik hasonló fotóséta, vegyétek fel velünk a kapcsolatot bátran.

A májusi fotóséták sora ezzel nem ér véget. Lesz például Barack Obama fotóséta. Május 15-én csütörtökön, 18:30-kor a Roosvelt téren kezdődik az őrület.
A budapesti Lánchidat is érinti a világszerte terjedő Obama Híd Projekt (Bridges for Obama), mely keretében a Barack Obamát támogatók nemzetközi hálózata a világ különböző tájain, egy-egy hídon állva készítenek fényképet magukról, melyből aztán egy fotómontázst alkotnak.
Fotózni klassz.
Címkék: képmegosztók beharangozó
2008.05.14. 22:25. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és eccer fotóstudióba is kirándultok?
Kössz HH!

Mi biztosan szervezünk még, mert mindenkinek bejött a dolog. Azt hiszem, a következő valami tematikus séta lesz. Szóval kösszkösszkössz.