A Reneszánsz iWiW jobb mint a sima

Azon gondolkodom, hogy ha az iWiW hajlandó ilyen - egyébként jól összetett és kitalált - oldalprojektekre, akkor vajon miért olyan nehéz az iWiW-et magát egy kicsit ráncfelvarrni.

Vegyük észre például, hogy a ReneszánsziWiW felületei sokkal letisztultabbak, intuitívabbak, mint az ősszájtté. Nekem a színvilág is sokkal barátságosabb és szerethetőbb. Jó, lehet, hogy csak az téveszt meg, hogy ezen a szájton nincs bannertemető.

Mindenesetre tök jó lenne, ha egy ilyen nézettel is rendelkezne az iWiW. Persze a reneszánszra hajazó, webidegen betűstílusokat leszámítva. A ReneszánsziWiW példájára nem ártana csinálni egy politikusokkal foglalkozó iWiW-et is. Ja, de olyan már készül. Na de arról majd egy másik postban.
Címkék: iwiw
2008.05.16. 15:16. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudom, gonosz vagyok, de a Térkép funkció "némileg" bugos...egyébként azzal teljes mértékben egyetértek, hogy a külső mérföldekkel jobb, mint az eredetié.
na tessék, az eredetit erre elkezdték karbantartani.
Nem rossz, kár, hogy csak egy pr-projekt a reneszánsz évhez. Pedig szívesen megnéztem volna, hogy hány ismerősön át kapcsolódik mondjuk Balassi Bálint Rózsa Sándorhoz :-)

Viccen kívül, bővíteni kellene, a reneszánsz határain túlra.
(és tovább...)
Nagy ötlet. Ha még diák lennék így sokkal jobban felkeltené az érdeklődésemet a művészettörténet, irodalom meg bármi ami adott korhoz köthető, mint unalmas tankönyvekből tanulni :)
Jópofa ötlet a politikusokról és az érdekkörükbe tartozó vállalkozókról is készíteni egy ilyent. DE TELJESEN HASZONTALAN IDŐTÖLTÉS LENNE. Foglalkozzunk annál értékesebb dolgokkal.
Bocs hogy megint egy unalmas iwiw fika, de akkor is "a közösségi oldalak balkánja" a site. Minden tekintetben.
Nekem teljesen mindegy, hogyan néz ki az iWiW, úgyse használom...
Azért a topmenünél ez a fajta rollover 2008-ban, hogy is mondjam... atom gáz:

#tm_cfriends a {
background: url(../images/menu3.png) no-repeat left top;
width: 159px;
}

#tm_cfriends a:hover {
background: url(../images/menu3_.png) no-repeat left top;
}
Őszintén? Engem kicsit bosszant, hogy állami pénzből finanszirozták...
Őszintén? Engem nem.
Nem kicsit. NAGYON bosszant.

De őszintén? Őket meg kicsit sem érdekli, hogy kit bosszant. Leszarják.
,,ez a fajta rollover''?
Miért 2008-ban mi a menő?
gbl: millió más css és egyéb megoldás van arra, hogy amikor betöltődik az oldal, akkor a felső menü magára vonzza a figyelmem, rámutatok az egérrel és az első alkalmakkor fáziskéséssel jön az effekt, mivel akkor töltődik le a második kép.

És az oldalt én 6 megás kapcsolattal láttam. Nem mindenki ennyivel netezik.
Igen, mondhatni villan egyet az első rollovernél, mert akkor tölti be a képet.
Engem is bosszant :)
mert ez nem css? :)
rendkívül tetszetős kis oldalacska :)
Mitörtént, engem is nagyon bosszant, hogy az egyébként is óriás cégek kapják meg állandóan a nagy állami megrendeléseket. És megcsinálnak egy munkát x millióért, amit a fusiban programozók néány százezerből kénytelenek kihozni... Mi is ebben a cipőben járunk...