Eljött a Pannónia nagy napja

A Google.hu egy ideje követi a Google.com logóváltásait. (Eddig egy magánakciója volt a Google.hu-nak, és ez pedig a Bartók születésének napja volt. A bartókos logó csak a google.hu alatt jelent meg, a google.com alatt nem.) A legutóbbi logócsere az első hőlégballont ünnepli. A magyar találati listán az első helyezett a ballon.hu, ami nyilván ma extra látogatottságot kap, hála a ballonos Google-logónak. Nem mellesleg az ő oldalukról tudható meg, hogy az első magyar hőlégballon a Pannónia volt. A logóba ezzel együtt a google.hu-n is a Montgolfier-fivérek hőlégballonja került be.
Címkék: google keresők magyar bulvár
2008.06.04. 10:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mellesleg ma van Trianoni-békeszerződés napjai is.

1920. jún. 4.-én írták alá.
ehh, most minden parasztság nélkül elképzeltem a Google logót, ahol a második o Nagymagyarországot ábrázolja, elég meredek ötlet
Mellesleg ma van Gyurcsány Ferenc születésnapja is. Nem egy szerencsés nap a mai...