A Google alapítója személyes blogjában parázik

Mitől fél Sergey Brin, aki a Forbes friss listája szerint az Egyesült Államok 13. leggazdagabb embere? Hát tudjuk meg tőle.

A Google társalapítója blogot indított. A személyes hangvételű napló második postja pedig máris felesége projektjéről, a 23andMe-ről szól. Brin saját géntérképét elemezve jutott arra a következtetésre, hogy 20-80 százalék esélye van arra, hogy kialakuljon nála a Parkinson-kór. Azt írja, szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen korán tudomást szerezhetett a veszélyről. (Hála a 23andMe-nek, ugye.)

Nekem meg az jutott eszembe, hogy nem gondoltam volna, hogy a Forbes 400-as listájának bármelyik szereplője is személyes(ebb) hangvételű blogot fog egyszer vezetni. A nagyon gazdag üzletemberek inkább elbújni szeretnek a nyilvánosság elől. Vagy ezt csak mondják?

Mindegy. Ha szerencsénk van, ebben a blogban olvashatjuk majd azt is, mikor Brin 2011 után a Space Advantures űrturistájaként nyaralni indul.

Címkék: google blogok celeb2.0
2008.09.19. 02:04. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs ezzel baj, csak majd megnézem, ki lesz mellette a fizetett embereken kívül mikor megbetegszik. Két zsák pénz :D
És majd ha egy kis PR növelésre lesz szüksége, akkor megzsarolja a férjét hogy nem kap vacsorát? :)

Ráférne
Ez is lehet egy marketing fogás, főleg ha kedve is van írogatni...
Kész szerencse, hogy nem azt prognosztizálták, 10-90 % esélye van. Vagy 1-100%-
Egyik koporsón sincs oldalkocsi... - mondta bölcs kolléganőm, és igaza van.

Szerintem ez is marketing (50-100%), csodálom, h a TV2 meg a Józsibarát nem teremtek ott, amikor kiderült...
HH,

a nagyon gazdag/befolyásos emberek az általuk kontrollálhatatlan nyilvánosságtól bujdokolnak, ami azért érthető is.