Demo'08: három ingyen belépő keresi gazdáját

Mint korábban már írtunk róla, december 10-én lesz Budapesten a Demo 08, vagyis a magyar startupokat versenyeztető konferencia. A Webisztán olvasói olcsóbban, 9900 forintos áron juthatnak be a rendezvényre, ha a jelentkezőlap megjegyzés mezőjébe beírják, hogy "Webisztán".

Sikerült szereznünk három ingyenes belépőt is, amit szintén a Webisztán olvasói közt gondoltunk kisorsolni. A kérdés, amit röviden meg kell válaszolnotok:

szerinted mi volt 2008 legígéretesebb magyar webes ötlete/projektje?

A válaszokat a webisztan+demo kukac gmail címre küldjétek el.

Címkék: ingyen magyar konferenciák startup
2008.11.27. 13:24. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

>szerinted mi volt 2008 legígéretesebb magyar webes ötlete/projektje?

Ennek a kerdesnek a felvetese! :)
2k8 web2.0 termése a Klónok háborúja alcímet viselhetné, nagyon kevés ötlet tűnt újnak.
Látok egy pénzkövetőt és bevillan a whereisgeorge. Az Inda* fejlesztésekre nem érdemes szót vesztegetni - illetve annyit, hogy természetesen hasznosak, Apuka, anyuka örü, hogy magyarul van, magyaroknak. Nekem viszot (ettől akár hívhattok netsznobnak is) mindegyik olyan, mint a szomszéd lány, aki valamennyire hasonlít, csak mégsem olyan dögös. Ha jobban megnézem, igazából csak a szemöldöke hasonlít rá. Közelebb lépve jön a sokk: inkább Brezsnyevre emlékeztet.

Hmm, hogy kire is hasonlít?
Dennis Richardsra. De csak kicsit. :)
tényleg igaz, hogy a nyertes pályázóknak is kell belépőt fizetniük?

szerintem ez helytelen.
A nyertes pályázóknak nem kell fizetni semmit.