Kávéhoz: pornóbiznisz, trendkereső és kiszivárgott Caprica

A hét egyik legjobb írása Zerkingé, aki megtörve a hallgatást, a pornószájt-készítéssel kapcsolatos tapasztalatairól írt hiánypótló postot.

Aztán: éles az Indexen a Google Latitude-embervadászat projektről készült videó. A Latitude-del kapcsolatban amúgy mostanában volt egy vírusvideó is. Ez itt.

Twitter. Elsőként a TweetDeck új verzióját reklámoznánk be, mely immár a facebookos státuszüzeneteket is mutatja. Sőt, a Deckről küldhetünk státuszüzenetet Facebookra is.

Megjelent a Twazzup, mely sokkal átfogóbb és érdekesebb trendanalízist mutat, mint a Twitter Search. Érdemes kattintgatni.

Szintén kicsit Twitter téma, hogy van már asztali verziója is a Blip.fm-nek. Blipsternek hívják, és a TweetDeckhez hasonlóan ez is Air-ben készült.

Míg el nem felejtem: nem igazi geek, aki húsvét hétfőn nem a Caprica kiszivárgott epizódját nézte. Én egyelőre még a Big Bang Theoryt ropogtatom. Két epizód között pedig az iClouddal teszek egy próbát, valamint átolvasom a dizájnparadoxonokat.

Hazai pályáról most annyi jut eszembe, hogy nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan iwiwes hírek fogják ellepni a magyar webet. Aztán, mi van még? A következő, májusi Meetup elképzelhető, hogy már a Dürer Kertben lesz. Remélem, ott legalább van stabil, könnyen elérhető wifi, nem úgy mint a Bem moziban. Btw, az áprilisi Meetup szerintem legjobb előadása a Mindroomé volt: 


Tompa Tamas (mindroom.hu): Beszédfelismerés és videó keresés magyarul from Budapest New Tech Meetup on Vimeo.

Ja, és kell készítenem egy összefoglalót 2008 magyarországi webes eseményeiről. Ahhoz kéne összekaparni a legfontosabbakat. Így indul majd a hétf... kedd.

Címkék: iwiw tv videó kávéhoz pornó twitter meetup blip.fm
2009.04.13. 22:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Így van, és a Capricat is hétfőn néztük ;)
Érdekes szösszenet. A 2088-as összefoglalót a hazai pályáról meg izgatottan várjuk. :)
-8 +0 Reggel van, és még nem nyomtam be az enerdzsidrink adagom. :P