Valami nem stimmel a Blip.fm-nél...

Alapvetően megváltozhat a Twitter egyik legjobban futó bolygószolgáltatása, a Blip.fm. A rapid zenemegosztást lehetővé tevő szájt vezetője, Jeff Yasuda postban közölte, hogy alapvető változások előtt állnak. Talán az egyik legsúlyosabb, hoyg ezentúl az Imeem-ről szedik be a zenéket, és nem a Seeqpodról.

Miért fontos ez? Hát azért, mert a Blip.fm eddig úgy működött, hogy a netezők szépen belinkelték a weben fellelhető zenéket, és azokból válogathatott a többi felhasználó. Ennek eredményeként a Blip.fm-en szinte minden zene fellelhető volt. Az Imeem viszont egy ennél jóval szerényebb szabadon hozzáférhető zenei adatbázissal rendelkezik.

Yasuda egyelőre nem hozta nyilvánosságra a változás pontos okait. De az szinte bizonyos, hogy a nagy zenekiadó vállalatok kezdhették ki a startupot. Ahogy arra számítani is lehetett...

Címkék: zene twitter blip.fm
2009.05.15. 13:58. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak idő kérdése volt. Sajnáljuk :(
ezt már én is megjósoltam jópár hónapja... -> http://raktalicska.blog.hu/2009/01/31/blip_fm_egy_ujabb_gyongyszem
amúgy imádom az oldalt, Flashgottal megtámadva egész jó hatékonysággal szereztem be róla régóta hajtott klasszikusokat, most ennek vége lesz :(
majdnem 2 hete, hogy a mixtape.me-n is bejelentették, hogy "SeeqPod.com is down for maintenance" azóta sem működik, valószínüleg a seeqpod behalása miatt változik a blip.fm is.
off: Mekkora egy poén! 1999-es logó és design az index.hu főoldalon.

Ma tíz évesek. Boldog szülinapot!
off:
@dark future:
király tényleg, leszámítva, hogy kerestem a magyarázatot, hogy ez most mijafene.. ergo így baromi idegesítő. Vagy csak én vagyok túl érzékeny..

de télleg boldog szülinapot!
u.i: kérek egy rohadt linket a rendes főoldalraaaa!!!!
Életem legrövidebb regisztrációja volt a Blip.fm. 30sec/track? Úgy veszem ki a postból, hogy lemaradtam valamiről, de az új rendszer így kuka.

Ajánlom mindenkinek viszont a play.fm siteot. Mixekkel, igényes GUI-val, feature áradattal.
Szerintem is várható volt sajnos!
Sziasztok!
Én ugyan sajnos semmit nem értek abból, amiről és amit írtatok ebben a blogban, de szeretném megtudni, nincs-e valami problémátok a gmailben a címkék betöltésével? Nekem jónéhány napja lassan, nagyon lassan nyílik le a Címkék ablak, s ha beírom az első betűket, kb. 30 másodperc, mire megjelenik az első betűm, s aztán adja ki hozzá a választási lehetőségeket. Minden más funkció tökéletesen működik.

Azt tudni kell, hogy egy újonnan kapott géppel dolgozok, ha másnak nincs ilyen gondja, lehet, hogy valami beállítás kérdése az egész. De vajon mi lehet ez a beállítás?

Nagyon örülnék, ha reagálna valaki!
Sajnos senki nem reagál a segítségkiáltásomra. Ezek szerint nálatok minden rendben? Van egy újabb gondom is, időnként nem engedi hagyományos módban betölteni a fiókomat, csak alap htm-ben.
@rozika_te
szerintem hibaszűrésképpen kipróbálhatnál többféle böngészőt, többféle internetelérést, vagy többféle számítógépet így kiszűrve, hogy hol lehet a probléma

@hh
4. sor, 2. szó