Hírmorzsálás a Webisztánon

Kísérletbe kezdünk. Lévén a Twitteren is összejön 10-20 érdekes twit egy hét alatt, gondoltuk, csinálunk ezekből heti összefoglalót. Ha van olyan twit, amit beküldenél ebbe a heti összefoglalóba, nincs más dolgod, mint retwittelni a #webi címkével.

Ha ezt a twitet akarod beajánlani, akkor vagy retwitteld a #webi címkével, vagy egyszerűen linkeld be egy twitbe így. A lényeg tehát, hogy az ajánlani kívánt twit kerüljön be a #webi csatornába.

Ha találtok érdekes twitet, küldjétek be. Hét végén összesítünk egy postban, itt a Webisztánon.

Címkék: magyar twitter
2009.05.26. 17:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól értem, hogy saját csiriphez ne rakjunk #webi címkét?
Csak olyanhoz, amit már más megírt ?
hh, beírtam egy ilyet a twitterbe, ez most akkor belel megy automatikusan abba a csatornába? egy normális gyakorlati példán keresztül lenne világos a dolog

#webi Magyarország legtökösebben népszérűsödő tutorial oldala, a legkeményebb tutorial oldal adminnal, A www.supertutorial.hu/
ok, látom bevette a rendszer, szóval így kell :)
nagyon tele lett szemetelve a dolog :(, most akkor mi lesz? még sem lesz?
khm, @anim te is elhagytál valamit
nem baj, nem kell a súlyfelesleg :D
kezd spam jelleget olteni a twitter mint tema a webisztanon

kellene egy szavazas rola, hogy a felhasznalokat erdekli e a twitter :)
en nyomnam a nemet