A Prezi.com bemutatkozik a Szilícium-völgynek

Több mint 400 induló vállalkozás közül választották ki azt a 30-at, melynek képviselői előadást tarthatnak a kaliforniai szakmai tőkebefektetőknek szóló konferencián.

Az 1995-ben alapított Silicon Valley Association of Startup Entrepreneurs (SVASE) Észak-Kalifornia leggyorsabban növekvő civil szervezetei közé tartozik. Az induló vállalkozásokat támogató szövetség célja, hogy a technológiai és a tudományos fejlesztések piacán megjelenő új, kiemelkedő kezdeményezésekre felhívja a figyelmet.

Szóval a 30 startup közé beválogatták a Prezi.com-ot is. Úgyhogy a szilícium-völgyi pénzemberek előtt június 9-én debütál majd a magyar startup.

Rövidhíreinket hallották a kaliforniai borvidékről.

Címkék: üzlet magyar startup prezi.com
2009.05.29. 15:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazán szerezhetett volna a prezi.com egy normális kiejtéssel bíró embert a bemutatkozó videó hangalámondásához.
klassz, ide eljutni nem kis dolog
remelem sikeruk lesz
(jo nyomaszto lehet annak akinek ott prezizni kell majd :))
Gratulálok nekik! Nem tudom olvassák-e a kommenteket, vagy mennyire ismerik az ilyen befektetői rendezvényeket, de egy kollégám volt egy ilyenen Amerikában.

Azt mesélte, az volt az érdekes, hogy nem hagyományos termékbemutatókat tartanak a cégek, hanem egyfajta hangulatot, életérzést akarnak bemutatni.

Egyik prezentáció sem szólt konkrétan a rendszer műszaki oldaláról, nem mutogatták végig a használatát, hanem azt akarták bemutatni, hogy mi az ami korábban nehézséget okozott a felhasználóknak, de az ő szoftverükkel megoldódik.

Gondolom ennek az időszűke az oka (ált. 10 perc/startup), percek vannak rá, hogy az újdonságoktól bódult fejű befektetők érdeklődését felkeltsék.

Ezt lehet érdemes fejben tartani amikor a prezentációjukat kitalálják.
Esetleg folajalhatnak nehany masik startupnak hogy megcsinaljak az o preziujet is preziben - igy a kozonseg tobbszor latja, gyakorlatilag megtobbszorozik a sajat 10 percuket :-)