Jön a Twitter DJ a Balaton Soundra

Akik emlékeznek még, nemrégiben írtunk Richie Hawtinról, aki automatikusan postolja a Twitterre azokat a trackeket, amiket épp a partyján játszik. Nos a jó hír, hogy Hawtin tiszteletét teszi a Balaton Soundon. Egészen pontosan vasárnap éjféltől lehet majd követni itt az élő zenélést. Akik szeretnének ízelítőt kapni a dj zenéjéből, azok már most rákereshetnek a twitekben szereplő trackekre a Beatporton. Vagy lessenek be Hawtin MySpace-oldalára.

(Jut eszembe, Facebookról tudom, hogy kiköltözik a Balaton Soundra a Pastrami étterem is. Őket meg itt lehet követni Twitteren. A BalatonSound hivatalos twitjei pedig itt érthetők el. A nem hivatalos, de annál aktívabb csatorna pedig a @partystream. Fesztiválhíradónkat hallották.)

Címkék: zene kaja fesztivál twitter balaton sound
2009.07.06. 11:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon jó ötlet!! végre lehet majd tudni, hogy milyen szám megy éppen.
Így viszont mi értelme kimenni? Úgyis látom, mi történik :)
nagyon kíváncsi vagyok, hogy bekapcsolja-e a plaginnyét, ott fogok állni a dj pulttal szemben és nagyon figyelni :]
@Vállfás Gyuszi: jah szóval neked elég látni .. :)
pornót is az néz akinek elég látni :)