A Prezi.com összeáll a Twitter alapítójával és a TED-del

Múltkoriban volt ugye hír, hogy fontos elismerést kapott a magyar startup egyik társalapítója. Most pedig magával a Prezi.com-mal kapcsolatban esett be pár hír. Az egyik, hogy a magyar cég tanácsadó testületéhez csatlakozott a Twitter társalapítója, Jack Dorsey, aki főként a tőkeemelésben és a továbbfejlesztésben fog okosakat tanácsolni a kis magyar cégnek.

Ha már tőkeemelés: mint a TechCrunchon már olvashattátok, beszállt a Prezibe a Sunstone Capital befektető cég, mely elsősorban a termékfejlesztéshez és a Prezi nemzetközi bevezetéséhez kíván kockázati tőkéjével hozzájárulni.

Aztán, szintén jó hír, hogy a Prezi összeáll az egyik legjobb technológiai konferenciával, a TED-del, melynek eredményeként hamarosan néhány előadójuk a magyar prezentációkészítővel fogja demózni mondanivalóját.

A fenti fejlemények is jelzik, hogy a Prezi jó úton halad afelé, hogy beírja magát a legsikeresebb magyar startupok rövidke sorába. A.k.a. valódi országimázs.

Címkék: üzlet magyar konferenciák startup twitter ted prezi.com
2009.07.21. 12:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól megérdemelt hely, gratulálok!
Gratulálunk nekik, jó ilyen híreket hallani.
Gratulálok!

(Csak 4 komment? Fura. Azaz 5 az enyémmel együtt :))
Csak gratulálni tudok azon túl h lelkes prezi felhasználó vagyok.
A fiatal srácok előtt a Prezi sikere kiváló példa, remélem hatásukra több lesz a feltörekvő startup és kevesebb a celeb médiabohóc...