Status update az oltárnál

Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes történés az oltárnál átírni a twitteres/facebookos státuszunkat...

Címkék: bulvár videó kommuniti lol facebook twitter
2009.12.02. 12:35. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és ti meg engem piszkáltatok, amikor végigtwitteltem a nagy napomat. Pedig nálunk Facebook update csak másnap történt. :)
@LacKac: nem tudtam h szabad-e ideirni a ti eskuvotoket peldakent :) amugy azt hallottam, hogy a pap kulon kiemelte nalatok, hogy lehet h a jovoben is sokat fogsz iphone-nal babralni, de ezt ki kell h birja a hazassagotok. igaz ez? :)
enmajd ugycsinalom hogy elore beirom a twittet es a megfelelo pillanatban csak elkuldeni kell :DD
Én meg majd scheduled tweetet tolok :P
"it's official in facebook, it's official in my book" :) pap is jó fej :)
@hírbehozó: hehe, igen, tett egy ilyen említést a lelkészünk. :)
abszolút stílusos:)
nagyon hianyolok a hatterbol egy nagy led-tevet, amin a nasznep is tudta volna kovetni a status update-eleseket. esetleg egy twitter backchannelt, a gratulalo replyokkal.
Azt hittem, a parasztságnak van határa.

Hát, nincs.
ez azért kemény..... én rögtön válnék a helyszínen !!
Milyen szánalmas már. Biztos jófejségnek számít ez manapság, de azért szarni tudok még fosbook nélkül.
Ez akkor sem vicces, hanem prosztóság ... frissítse előtte vagy utána, ne éppen az esküvő közben.
@Leporelló:
Halkan jelzem, hogy ha jól láttam, az ifjú ara telefonja (Iphone?) is előkerült az öltönyzsebből.. Tehát vsz. nem "spontán" volt..
koszontjuk az index cimlaprol beesett kommenteloket. mitn a videon lathato, mindketten csinaltak, ugyhogy valoszinuleg mindketten igy tartottak jonak. es mint a kozonseg reakciojabol hallatszik, mindenki vette a lapot. meg a pap/anyakonyvvezeto is.
Szerintem is parasztság. Meg a Kovács XXIII nézd már milyen modern vagyok Jenő és a Nagy XXXIII csodálatos dolgokat tud a teknika Maris világának "legfontosabb" eleme. Gyereket is a Twitter segítségével csináltok?
Mondjuk a pap jó arc volt :))
Kicsit geek.

"No one knew about this except the minister, and myself."
Az ifjú ara elvileg nem tudta.

twitter.com/TheSoftwareJedi/status/5925126890
és mi lesz akkor amikor a két secondlife-os karakteruk megházasodik? akkor a secondlife-os facebookba postolnak vagy a valodiba? és egyébként is hogyan??
Én szerintem komolyabb ez, mint ahogy páran lenézik. Ennek a két embernek (mindkettőnek) sokat számít, így a szertartás része lett az, hogy átbillentik a státuszukat. Mennyivel rosszabb ez, mint a gyertyázás (szülők gyertyájával meggyújtani a közös gyertyát), vagy az "igen" kimondása??
A mi esküvőnkön még az iWiW volt csak elterjedt... azon a profil update-et egyből a szertartás után csináltuk, kivetítőn nézte a násznép. Komálták, azóta mások is követték a példánkat. :)
szerintem nem parasztság, és elfogadom, hogy ez fontos nekik, de nagyon beteg dolog ez. Bár a pap és a közönség próbált jófej lenni (nyilván nem okádják le az ifjú párt), de nyilván közülük is többen megdöbbentek, esetleg felháborodtak.
Nem tudom, azok akiknek ez tetszik már megházasodtak-e, szerintem egy ilyen pillanatot elb@szni egy alsó-közepes poénnal pótolhatatlan veszteség.
Hát ez erős túlzás. Ennyire nem lehet valaki kocka, vagy mégis?
@Bit Rot:
A korlátoltságnak sincs. A gyűrű ceremóniája - ha eltekintünk a hagyomány értékétől, már ha a "hagyomány" önmagában érték egyáltalán - mennyivel értelmesebb?
szerintem jo poen volt!
Teljesen jó poén volt és maradandóvá tette az esküvőt :) Az esküvőmön adok a papnak és a páromnak is egy netbookot és MSN-en fogjuk lezavarni a szertartást :D
Vicces is meg nem is.
Betegség ez, én mondom.
Lesz itt még hetekig áramszünet, tenger alatti kábelszakadás, meg fogaknak csikorgatása.