Laptop nélkül is lehet élni

Biztos vannak, akik emlékeznek még a budapesti CCC-ben írógépező úriemberre. Kerek egy év kellett ahhoz, hogy végre a tengerentúlon is ráérezzenek a régiúj trendre...

Címkék: videó lol neonomád
2009.12.11. 22:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a pöcs bement egy hangos írógéppel… és megmutatta hogy zavaró… éljen
Laptop nélkül is lehet élni- Emeltél már írógépet?
Elég bátortalanul nyomkodta, adhatott volna neki gazdagon, ha már behozta. Megmutathatta volna a sok kis epül fannak, hogy milyen az igazi virtus! :DD
A kispöcsök manapság már fel sem ismernek egy írógépet. Odajönnek, hogy: "milyen állat steampunk laptopod van apááám, mi fut ezen, vindóz?"
Húgom jut eszembe, aki amikor írógép elé került, megkérdezte naivan, hogy hol lehet betűméretet állítani :)
A mobilinternet a legnagyobb átverés. A sebessége legalábbis a T-mobilenál 20 kb/s körül van a beigért 7,2 M helyett. Sokkal szarabb mint a valamikori betárcsázós modemes vonal, az ADSL-nek meg vizet sem visz. A szerződési feltételek rettenetesen előnytelenek és akkor sem tudsz kilépni a szerződésből ha nem müködik a szolgáltatás.
Az ügyfélszolgálat nulla. Inkább háromszor annyi pénzért müködőképes internetet más szolgáltatónál mint mobilinternetet a T-mobile-tól.