Íme, a kedvenc mobilalkalmazásaitok...

Úgy alakult, hogy kaptunk 3 jegyet az áprilisi iPhone vs Android konferenciára, és ennek kapcsán kérdeztük tőletek a facebookos Webisztán-csoportban, hogy mi a kedvenc alkalmazásotok.

Szép számmal érkeztek válaszok. A legtöbben a dallamfelismerő Shazamot írtátok be kedvencnek. Szintén nagyon népszerű a Fring és a Google Maps mobilverziója. Aztán megint egy zenével kapcsolatos app, a SoundHound következik. Több felhasználó kedvence az Evernote, a Stanza, a SlideScreen és a Skype mobilverziója is.

A legnépszerűbb Twitter-kliens a Tweetie. De a következő alkalmazásokat is érdemes kipróbálni az olvasók szerint: VoiceBand, Photoshop Mobile, OperaMini, Surfacer, ConnectBot, Star Walk, Echofon, Radiant, Maemo (Nokia), VLC Remote, eBuddy, LastFM Mobile, Advanced Task Killer, Gmote, Dropbox iPhone, Knocking Live, LogMeIn Ignition, Drop7, Mobisle Notes, Sleep Cycle, PocketGod, NewsRob, Layar, Lego Photo, RingDroid, stb stb...

Végül, de nem utolsó sorban a 3 nyertes: Rátky Gábor, Schmidt Gergely és Keresztes Ákos. Gratulálunk! És találkozunk - remélhetőleg a többiekkel is - a konferencián...

Címkék: mobil játék iphone android app
2010.03.04. 20:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazából a Shazam meg a Soundhound ugyanazt csinálja, nekem mindkettő fent van, de SOKKAL JOBB a Soundhound. Konkrétan a felismerési %-ban is, de egyéb funkcionalitásban, designban és igényességben is. Az áruk ugyanannyi.
(iphone júzerként)

Én is soundhound-ot használok, a shazam egyszerűen csak ismertebb (illetve, nem tudom, hogy a többi platformon mi a helyzet a két programmal kapcsolatban).

Fring egy vicc. Tele van hibákkal, de a legalpáribb, hogy nincs benne landscape bill. Hát mégis mit gondoltak, hogy mikor van arra szükség?!
a shazam előnye, hogy ingyenes + van androidra is.

...természetesen én is a soundhoundra szavaztam, mert sokkal jobb. az a pár euró meg nem vágott földhöz.
zsarusztori: milyen eredeti!

Marr:
Ingyenes, de csak havi ötször lehet használni. Ami meg vicc az alkalmazás használhatóságához képest - tehát megveszed, és akkor már érdemes körülnézni. (Bár tény, hogy mikor a soundhoundot vettem, akkor le is volt árazva, plusz a shazamot nem is lehetett még megvenni. Azért utána olvastam, és persze nem bántam meg.)

Ja, sejtettem, h S van androidra is, így teljesen jogos, hogy arra jött a legtöbb szavazat.
Skype be fogja előzni Symbianon a Fringet, mert most már végre rendesen működik a hanghívás. A fringen sosem volt az igazi, de amíg csak az volt...
Én Androiddal tolulok. Próbálom az appok számát minimalizálni, csak akkor teszem fel, ha tényleg kell. Jelenleg NewsRob a Google Readerre, Swift a Twitternek, natív FB, és SMS Forwarder, ami az emailembe tereli az SMS-eimet.
Elarulok egy titkot. A Shazam felismer egy csomo magyar dalt... 26000 db-ot. :)
More to come.