Itt a Facebook film hivatalos trailere

Kikerült a YouTube-ra Aaron Sorkin új filmjének előzetese. A "The Social Network" a Facebook történetét dolgozza fel. Elsősorban persze az alapító Mark Zuckerberg egyetemi éveiről szól a mozi.

A trailer alatt sokat sejtetően a Radiohead "Creep" című dala szól, ami egy kicsit azt vetíti előre, hogy Sorkin a filmben szerencsétlen flótásnak, de legalábbis naív tininek mutatja be Zuckerberget. Ha így van, nem vagyok teljesen biztos benne, hogy Zuckerberg szeretni fogja a mozi összes kockáját. Bár ha valóban egy szerencsétlen fajankó, akkor ellesz azzal az érzéssel, hogy itt róla csináltak mozifilmet, ami meg ugye menő. 

Amúgy az alapító megint tulajdonjogi perbe keveredett, úgyhogy az is elképzelhető, hogy lesz folytatása az október elsején debütáló mozifilmnek.

2010.07.15. 22:35. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sorkin egy istenáldotta zseni ha párbeszédekről van szó!
Vélek benne felfedezni olyan stílusjegyeket illetve név azonosságokat ami arra utal, hogy valóban az fb-ről szól. Bár Márknak hívhatják a kutyámat is, és nekem is lehet #3B5998-as hátterű szövegem. :)
most akkor betekintés nyerünk, egy milliárdos apuci gyereke szörnyű megpróbáltatásairól? :)
- apu, aggyá 100 millát a közösségi oldalam létrehozásához!
- mi? nem, csak 20 millát adok mert hülyeség az egész
- jaj, de gonosz vagy apu
Első blikkre tipikus geek film, de mindenképpen meg fogom nézni, mert érdekes a téma. Ha már csak a fele igaz, akkor is megérte.