Megerősítve: március 2-án lesz az iPad 2 bejelentés

Az Apple ma küldte ki a meghívókat a jövö hét keddi San Franciscó-i eseményre. (Magyar idő szerint este 7-kor kezdődik majd a menetrendszerű forradalmi bejelentés.) Az előzetes pletykák szerint természetesen könnyebb és gyorsabb táblagéppel fordul rá 2011-re az Apple. Meglátjuk, hogy egy Motorola Xoomhoz képest mi lesz a káprázat tárgya.

Ti mit vártok az iPad 2-be? A fenti kép alapján csak annyi biztos, hogy Google Maps és Calendar app ebben is lesz, és buborékos háttérkép :)

Címkék: ipad ipad 2
2011.02.23. 17:42. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király ez a meghívó.

Én elvileg Retinát vártam volna, de nem baj, ha nem lesz pont retina, csak valamennyivel jobb, mint az egyes, akkor tuti venni fogok.

Ha viszont nem lesz semmi extra, csak picit könnyebb, picit gyorsabb, picit jobb, akkor lehet, hogy megelégszem egy ipad 1-el, ha kellően lemegy az ára.
Ha igaziak a kiszivárgott tokok, akkor betegesen vékony lesz. Vékonyabb, mint a 4-es szifon.

www.youtube.com/watch?v=q4W2tr2eqKs
www.youtube.com/watch?v=oR4LJEdG6_o
Mivel jelenleg is iPad tulajdonos (is) vagyok, így ezt a generációt kihagyom.
@Asszem: Retina nem lesz. Valaki kiszámolta, és az a felbontás túl sok lenne egy ARM procinak.
[iróniaON]HH, az a háttérkép vízcseppes. Ezt nem tudni[iróniaOFF]