Játék: nyerj jegyet a Smartmobil 2013 konferenciára!

smartmobil.pngÁprilis 4-én, megint a RAM Colosseumban lesz Doransky konferenciája, a Smartmobil. A jó hír, hogy kaptunk egy extra ingyen jegyet, amit azok között fogunk kisorsolni, akik a webisztankukacgmail címre február 20-ig elküldik annak a mobiltelefonnak a nevét, melynek hátlapját üvegmaratással készült fényes pontok díszítik.

A konferencián én is ott leszek. És ha minden igaz, a mobil ui/dizájn és termékfejlesztés témában próbálok majd valami érdekeset mondani. Aki szeretne jönni és spórolni 19 ezer forintot, az játsszon. A többi érdeklődő pedig még most kérje meg főnökét vagy a titkárnőt, hogy pengessék ki a jegyárat. Ott találkozunk. Remélhetőleg már klassz tavaszi nap lesz.

Címkék: játék smartmobil konferencia smartmobil 2013 smartmobil április
2013.02.17. 19:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.