Projecteo: mini diafilm az Instagram képeidből

projecteo.jpg

Nemrégiben indult el élesben a szolgáltatás. A Projecteo lényege, hogy az Instagramos képeidből kiválasztol 8 darabot, amit ők feltesznek egy fizikai diavetítő korongra, és rendelsz hozzá egy mini diavetítőt, és máris kész az egyik legaranyosabb ajándék a nyárra.

Én rendeltem is egyet. Jelenleg a mini diavetítő és egy korong ára 35 dollár, azaz 8 ezer forint. Szállítási költség Magyarországra sincsen. Amint megérkezik, írok majd a tapasztalatokról. Főleg a vetített kép minősége érdekel. Szerintük ilyen:

Az instagramos mashupok közül eddig talán az Instacanvas volt a legígéretesebb vállalkozás. Szerintem a Projecto alapötlete is elég jó ahhoz, hogy felkerüljön a potenciális ajándékok listájára.

Címkék: instagram diafilm instagram instagram ajándék projecteo
2013.05.31. 11:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.