Hogy tesznek hatékonyabbá a weboldaladból kinyert adatok? (x)

app.pngJövő héten veszi kezdetét a HWSW kiadó App! konferencia- és képzéssorozatának következő felvonása, az első őszi képzés ezúttal webanalitikával és méréssel foglalkozik.

Téved, aki azt gondolja, hogy ha bemásol egy mérőkódot a weboldalába, és megszámolja a látogatókat, akkor mindent tud róluk. A weblapunkból kinyerhető adatok okos és eredményes használata a modern web egyik legnagyobb kihívását jelentik, és az App! Webanalitika és mérés képzés ebben kíván segítséget nyújtani ismert hazai szakértőkkel: előadást tart többek között a Google, a Gemius, az Árukereső, a Mito munkatársa, és Bánóczy Zoltán, az egyetlen hazai Google Analytics Certified Partner cég, az AALL szakembere is.

A gyakorlatorientált képzést a webshopot és egyéb webes felületet üzemeltetők, fejlesztők, illetve tulajdonosok igényei szerint alakították ki, nekik ajánlják. Emellett az online marketing területén dolgozók, fejlesztési projektmenedzserek és a tartalomszolgáltatói oldal képviselői is értékes tudást találnak az előadásokban.

Az október 1-jén induló App!képzés a korábbiakhoz hasonlóan tanteremben és online is követhető, az előadások utólag is visszanézhetők. A 39 órás képzésről itt lehet olvasni részletesebben, ugyanitt várják a jelentkezőket is.

Címkék: hwsw webanalitika szponzorált poszt App! Webanalitika és mérés képzés
2013.09.25. 08:49. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.