Partifotó 2.izé

Ki mondta, hogy a webkettes arcok besavanyodott geekek, akik csak azért élnek, hogy egyre hülyébb nevű egyre érthetetlenebb szoftvereket pakolásszanak a webre? A webkettő at most zászlóvivője, a TechCrunch bulisorozattal lazít két tempós webkettő-ellenőrző hét között.

Legutóbb Londonban mutatták meg, hogy a social networking fogalmát lehet sokkal tágabban is értelmezni. A szerk Michael Arrington - természetesen egy vérbeli webkettes szolgáltatáson - a Flickrön oszotta meg a londoni buli képeit.



A fenti kép kapcsán kollégától azt kérdeztem, na de hol itt a dentoni charm? Mire ő: "vagy a calacanisi pajkosság?" Bizony, nem is kell feltétlenül mindig képben elmondani. Mennyivel jobban meg lehetett volna viszont írni, hogy hogyan megy egy webkettes buli: kokain, wifi, kurvák, permanens térerő...

Legközelebb a Föld másik felén, Seattle-ben lehet fotózkodni, gratulálni és fikázni Arrington arcába, sörök társaságában.
Címkék: bulvár techcrunch michael arrington
2006.05.26. 19:10. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.