Live act a 2.0blogon, huh

Itt a 2.0-n, vagyis a friss és ropogós Index-blogon hétfőn élőben jelentkezünk az első magyar Web 2.0 szimpóziumról. Ha minden összejön, képeket is töltünk majd, sőt. Az indexes percről-percre tudósításokból ismert
szakkomentátor is lesz, aki nem érti az egész webkettőt, és ettől a szimpóziumtól várja, hogy mindez megváltozzon.
Szóval megpróbálunk beszámolni a legmeghökkentőbb elszólásokról, a legunalmasabb következtetésekről, a legparázsabb vitákról. Ha nem lesznek ilyenek, akkor fotózunk.
Címkék: web2symposium
2006.05.28. 20:03. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet az én készülékemben a hiba, de ez a betűtipus olyan darabos, nehezen olvasható. Pl mindez szóban d-e betűk egymás melett egyberagadnak, hosszú ő ékezetei egy csomóban vannak.
Hát pedig ez az úgynevezett Arial, a legközönségesebb windowsos betűtípus :-)
Na már azt hittem hülye vagyok, de Dom Inspectorban megnéztem és Helvetica,Arial,sans-serif a beállításotok. Valószínű nálam a Helvetica ilyen csúnya.