Levédődik, kipukkan, bezár, felszámolódik, halál

Bár O'Reilly szabin van, és amúgy is dagad a trademark-lufi, sőt, a legprofibb kárörvendők egyből le is vonták sebtiben azt a következtetést, hogy a webkettőnek ezzel vége. (Ez körülbelül olyan, mintha valaki azt állítaná, hogy azért, mert valaki levédeti a hideg vizet, kiszáradnak az óceánok, folyók és a csapok.) De most nem ez a lényeg, a webkettőt hívhatjuk bikkamakkának is, attól még köszöni szépen, jól van.

Szóval az O'Reilly Radarban brady morzsolt el egy könnycseppet, mivel nagyon úgy tűnik, hogy megszűnik takarékon ég tovább a Mini-Microsoft. Erről a blogról röviden azt kell tudni, hogy egy ismeretlen Microsoft-munkatárs írja, és gyakran jött ki olyan infókkal, meglátásokkal, amivel csak egy belsős rendelkezhet. Vagyis tökéletes blog volt, in any sense.
"Passionless, process-ridden, lumbering idiot" (Mini vallomása munkahelyéről)
Az egész sztori nagyon városi legenda-szagú, de végülis soha senki nem cáfolta az alapszitut, még maga a Microsoft sem. Aztán persze csak benyomott még egy postot a titokzatos Who da'Punk, úgyhogy azért még lehet, hogy holnap is lesz víz a csapban.
Címkék: blogok bloggerek trademark mini-microsoft
2006.05.30. 21:04. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.