Közös garázs, nagypapinál

Valahol megvolt a linkje annak a közösségépítő szájtnak, mely a luxusautóval rendelkezőket akarja összehozni: a Koenigsegg és a Pagani Zonda tulajok haverkodhatnak virtuálisan. (Orosz kolléga témába vágó interjúja itt és itt lakik.) Na mindegy, a link nincs meg, de cserébe itt egy újabb autós közösségépítő szájt.

A Boompa egy olyan virtuális garázs, melybe mindenki beteheti a saját verdáját. Emellett persze katalogizálják is a járműveket. Sőt, nem csak autókkal lehet dicsekedni, hanem repülőkkel, jachtokkal, bicajokkal, vatszóevör.



Azért nem olyan laza ez az oldal, még akkor sem, ha a szolgáltatás egyik kiötlője, Ethan Lance nagypapájáról kapta a nevét. A regisztrált felhasználók ugyan teljesen szabadon kreálhatnak tartalmat, ám azok csak a moderátor jóváhagyásával leszenek publikusak. A jópontok közé sorolható, hogy van egy járművekkel foglalkozó híroldal (Digg-szellemben), de a legjobb rovat mégis a Guides.
Címkék: boompa autók
2006.05.30. 12:09. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.