Kávéhoz

Először is készülünk balagével a Csak-a-web projekt következő cikkével. A weben élni egyébként eleve nem egyszerű dolog, eléggé vegyesek a benyomásaink. Tegnap hosszabban beszélgettünk erről. Az biztos, hogy nehéz lesz röviden megírni.

Ezen felül nekem van még egy nagyobb témám, tipikusan fícsör anyag. Még nem dőlt el, hogy milyen formában és hol, de az is meg fog jelenni hamarost. Egyelőre az anyaggyűjtés fázisban van a dolog. A blogolás a téma. Sztahanov épp Belgrádban tartózkodik, és az előbb írta, hogy egész reggel nem nyitott ki a netkávézó, de most mégis: 160 dínár (kb. 478 forint) két óra.
Címkék: kávéhoz
2006.05.31. 11:07. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem beszelve arrol, h a monitor olyan szellemkepes, hogy nyugodtan ket gepre is elkerhetnek a dijat.
Ez a "neten élni" dolog nekem két ok miatt nem jó.
Pontosabban három, hoppá.
Az egyik, hogy nem szívesen adom ki a céges adataimat, doksikat, médiaterveket.
A másik, hogy a szar kábelnet néha lehal, olyankor is kell pedig dolgozni.
A harmadik, hogy néha olyan helyen használom a notebookot, ahol még térerő sincs, nemcsak net...
Nekem ez így csak érdekes lehetőség, kiegészítés, de nem megoldás...
Ennél azért sokkal árnyaltabb a kép. Olyat nem lehet mondani, hogy ez jó, az meg szar. Mindkettőben vannak előnyök, csak a helyes arányokat kell megtalálni.
helyes aranyokat kell megtalalni... hoppa, jol latom, h mar nem a webmintplatform mindenekfelettisegerol, es a nagy desktophalalrol van szav? puhulunk, puhulunk? :) s.k.
Kedves nzanga, erről sose nem is volt szó. Csak te lovaltad már megint bele magad valamibe. De téged ezért szeretünk.